Page 1017 of 1833 FirstFirst ... 175179179671007101510161017101810191027106711171517 ... LastLast
Results 10,161 to 10,170 of 18329

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #10161
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Something went wrong when I softmodded my Wii. Does anyone know whats wrong?

    So I went on youtube n followed this guy's guide to softmodding a wii without a game (Bannerbomb). I followed through the video but I didn't add the Darkcorp and I didn't downgrade to 4.1 (because both are optional and I couldn't downgrade bcuz my wii is v 3.1). Anyways, everything went well and after I finished installing priiloader, I got a frozen screen like he did. However, when I tried to reboot my wii like he did, it didn't start up like usual and all I got was a black screen. I tried to turning it off then on again but it still wouldn't work. Does anyone have an idea of what's going on?

    Thank You for any suggestions and input! Have a good one

  2. #10162
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us wii softmod 4.3u

    First of all, thanks for this great soft-mod process,
    just recently got this new Black Nintendo Wii bundle as a gift,
    and decided,though crossing my fingers to try soft-modding it.
    Whew! am I so glad it worked,well...so far.
    One thing dough ,was this suppose to downgrade my Nintendo Wii
    from 4.3u to 4.1u , sins this took my by surprise , sins if I'm not mistaken,
    it is not mentioned in the softmod instructions,so eventually,
    this got me worryed.By the way if the time came,that I needed
    or wanted to reverse this soft-mod process and have my Wii to its original state.
    Were or how can this be done? Once again,thanks for everything.

  3. #10163
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    24
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    HI mauifrog, I have a new 4.3e black wii and am try to do your guide but am having trouble. I've formatted my sd card with your program and have tried useing SSBB and nothing happens. I then tried with lego starwars jabba and it just freezes and when I try with jodi all i get is a screen saying:

    cleaning up environment... ok.
    SD Card not present? (-1056964576)
    SD ard not found (-1056964576)
    USBGecko not found
    No code found to load, hanging.

    Could you please tell me what I am doing wrong. cheers.

  4. #10164
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    67
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 9 Posts
    Quote Originally Posted by gfchgt View Post
    So I went on youtube n followed this guy's guide to softmodding a wii without a game (Bannerbomb). I followed through the video but I didn't add the Darkcorp and I didn't downgrade to 4.1 (because both are optional and I couldn't downgrade bcuz my wii is v 3.1). Anyways, everything went well and after I finished installing priiloader, I got a frozen screen like he did. However, when I tried to reboot my wii like he did, it didn't start up like usual and all I got was a black screen. I tried to turning it off then on again but it still wouldn't work. Does anyone have an idea of what's going on?

    Thank You for any suggestions and input! Have a good one
    What went wrong is you used a failtube video, then, you made it worse by posting off topic in a thread that is in no way related to it.

    Quote Originally Posted by Watzabii View Post
    First of all, thanks for this great soft-mod process,
    just recently got this new Black Nintendo Wii bundle as a gift,
    and decided,though crossing my fingers to try soft-modding it.
    Whew! am I so glad it worked,well...so far.
    One thing dough ,was this suppose to downgrade my Nintendo Wii
    from 4.3u to 4.1u , sins this took my by surprise , sins if I'm not mistaken,
    it is not mentioned in the softmod instructions,so eventually,
    this got me worryed.By the way if the time came,that I needed
    or wanted to reverse this soft-mod process and have my Wii to its original state.
    Were or how can this be done? Once again,thanks for everything.
    obviously, you didn't read the guide very well, as it is clearly stated that this guide will downgrade your wii (optionally)...

    Quote Originally Posted by blaize View Post
    HI mauifrog, I have a new 4.3e black wii and am try to do your guide but am having trouble. I've formatted my sd card with your program and have tried useing SSBB and nothing happens. I then tried with lego starwars jabba and it just freezes and when I try with jodi all i get is a screen saying:

    cleaning up environment... ok.
    SD Card not present? (-1056964576)
    SD ard not found (-1056964576)
    USBGecko not found
    No code found to load, hanging.

    Could you please tell me what I am doing wrong. cheers.
    You don't make it clear if you are using the original games to do this, or, if you think that you can just put your SD card in and the wii will somehow read it and exploit itself... 4.3 can't be bannerbombed... Although, it looks like there will soon be a way to "bannerbomb" through the mail system or whatever it's called, on any version...

  5. #10165
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok thank you for the advice, but ive done all you told me, used another wiimote repositioning sensor bar, dimming lights, etc. but however the problem still persists. ive even tried borrowing my friend's sensor bar but it didnt work. mauifrog i might be wrong, but i think the cios is glitching because i clicked the Wii symbol in the lower left hand corner and it made weird buzzing sounds whenever i selected an option and the problem seems to be even worse than before. in the games it seems to be all fine now (but it might happen again), but in the system menu its like flying wildly across the screen and i have to struggle to select a channel. again, this never happened in 4.3u because i downgraded from your guide. is there any way i can install a clean 4.1 system menu or reinstall the patched system menu from your guide through Multi Mod Manager? please help mauifrog any advice would be extremely kind of you.

  6. #10166
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    67
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 9 Posts
    Is this an official wiimote, or, a crappy knockoff?
    By the way, if this was caused by this guide, it would be happening to more people than just you. it must be something wrong with your system, or you didn't follow the directions properly.

  7. #10167
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    49
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Hi All,

    Where it says "format the sd card" what file system does it need to be formatted as?

  8. #10168
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    USA
    Posts
    65
    Thanks
    15
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Thanks, I have some disk loader WAD's I will try and report back with results!

  9. #10169
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by Zorbaru View Post
    Hi All,

    Where it says "format the sd card" what file system does it need to be formatted as?
    Fat32.....



  10. #10170
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, i take it this does not work on v4.3e?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •