Page 30 of 43 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 291 to 300 of 427

Thread: [Guide] Wiiflow nand emulation guide

  1. #291
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, i followed the softmod any wii guide and this one but im running into a problem, when i try to load wiiflow from usb1 is hangs on the loading screen. any ideas?

    syscheck:

    Spoiler

    Last edited by Paranoiac; 07-03-2012 at 11:53 AM.

  2. #292
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm not sure I get chapter 2 about "showmiiwads". I can go through with "showmiinand", but then I see only .tik files and no .wad files. Do I have to do "pack wad" with the files I want to appear (like the Super Mario Bros that I bought)? Or do I just let things like that and go with chapter 3?

  3. #293
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,655
    Thanks
    3,217
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Chapter 2 is for installing wads to the nand dump.

    Meaning if you have Super Mario.wad on your computer , you use that Chapter to install that wad in to the Nand.
    If you want to take the Super Mario.wad off of your nand dump ,then yes you Right click on it and select pack wad.
    This will save that wad to your computer.

    Chapter 3 is for setting up everything you did in the guide, to read off of the Usb Hard Drive.

  4. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  5. #294
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for this guide!
    After going in Wiiflow, there was no "fish bowl" icon though. What I had to do is click with A or B on the "grid" icon. First it got me through my "real" nand (via wiiflow) and then, there was a screen with "no partition found" where there's a "fish bowl" icon, then I selected USB, then it put me through the emulated nand.
    Now I'm clicking on the "grid icon" with A, and it's getting me through my WBFS games or my emulated nand, but there's always this screen with "no partition found" in between (it appears only after being on the emulated nand I think). I just click A on fish bowl icon which change to a usb, then click A again and it brings me back to my WBFS games. Sometimes it's going through my real nand, so I have to kinda of go back and forth to get the "no partition found" screen again to readjust it.
    In other words, it works, but I was wondering if this "back and forth" between real nand and emulated nand, and this "no partition found" screen were normals and if I should care to correct it.
    Last edited by guicd; 07-13-2012 at 07:07 AM.

  6. #295
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi! I am having some problems. I am using a FAT32 partition on which I put my nand and all my games. When I click on the fish bowl and press B it tells me that it can't find a valid nand. I go to setting and put it on USB1, but it still won't work. This seems weird to me, because USB Loader GX can read it just fine! Any advice?

  7. #296
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by KingMiniMoni View Post
    Hi! I am having some problems. I am using a FAT32 partition on which I put my nand and all my games. When I click on the fish bowl and press B it tells me that it can't find a valid nand. I go to setting and put it on USB1, but it still won't work. This seems weird to me, because USB Loader GX can read it just fine! Any advice?
    I am having the same problem as above with a twist. I somehow managed to get to the emulated nand thru the SD card, but this only worked once or twice. I have since started the guide over and having no luck. SD card has been removed.
    Last edited by Hobie14T; 07-16-2012 at 10:21 AM.

  8. #297
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    I'm having the same problem as Hobie14T also with a twist. I have a valid Nand dumped (USB Loader GX works perfectly) in the root of my SD card (not in SD:/NAND, but SD:/ so all the folders are in the root). I can't get Wiiflow to recognize it.

    For this type of configuration should the wiiflow.ini nand setting for the path be path=/?

    I'm using d2x v9-beta but I had d2x v8 before with the same problem.

    UPDATE: Tried path=/, doesn't work.
    Last edited by PhineasT; 07-22-2012 at 08:38 PM.

  9. #298
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    HI! i get everything working except loading wiiware & VC games.
    Problem is the same on all Wiiware / VC games :: screen gets black after i load the game, wiimote goes dead and wii freezes. (i have to reboot manualy)

    Any ideas ?

  10. #299
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Do u have an sd card inserted?

    Sent from my GT-N7000 using WiiHacks

  11. #300
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well no i did not have sd card inside my wii, but now some how it wont load the backup Nand, now i get the selection install game or select partition, iv tried both and alot more reading on this issue as we speak, ill be back when i fixed the nand backup so it loads in wiiflow.

Page 30 of 43 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •