Page 64 of 76 FirstFirst ... 1454626364656674 ... LastLast
Results 631 to 640 of 751

Thread: Playing Gamecube Backups From Disc

  1. #631
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by seniorcelica View Post
    thanks i will try it
    Good plan.. You cIOS are outdated and your missing a few IOS like 58 so more than likely you HBC is also old.

    Good luck and report back with results if you can.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  2. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  3. #632
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    103
    Thanks
    21
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    didnt have to resoft mod and everything is all good just have to find a multi iso loader now.

  4. #633
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have a very strange issue I would be very grateful if anyone could help me to fix.

    It seems when installing official MIOS v8-v9 or v10 my original Gamecube games fail to boot. Restoring to MIOS v4 or v5 fixes the problem.

    Any ideas?

    Thanks in advance for your help!!!

  5. #634
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    If it fixes the problem then i don't understand the question

    Sent from my Nexus One using WiiHacks

  6. #635
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    cMIOS applied to MIOS v10 won't work either. And I want to use MIOS v10 with wiigator's patch...

    Thanks for your quick reply!!!

  7. #636
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I'm attempting to do this tutorial, and I'm up to the step where I have to install the cMIOS.
    I've followed the steps correctly, but when I load the installer and select ios249 my controller turns off after about a minute and it just hangs there.
    It's been about 15 minutes, is it supposed to take this long?

    Do I have to install a cIOS 249? If so, how?
    Last edited by neos300; 09-03-2011 at 06:53 AM.

  8. #637
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got it to work by installing trucha bug, then installing wanikokos ios249

  9. #638
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Washington State
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you so much for this! I made a backup of my CoD2 disc and it runs perfectly! I just need to buy a better controller and a memory card...

  10. #639
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    When installing the cMIOS, im confused because when i look through the IOS options, there is no RVL-mios-v10.wad. What is the exact process i have to do for that step? The linked tutorial doesn't really help with this.

  11. #640
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,172
    Thanks
    1,437
    Thanked 2,544 Times in 1,880 Posts
    It is under "System", not "IOS".

Page 64 of 76 FirstFirst ... 1454626364656674 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •