Page 9 of 98 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 81 to 90 of 975

Thread: Hackmii -FIX: no vulnerable ios, black screen, scam freeze

  1. #81
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by stalechoco View Post
    Uhh... I don't have the Homebrew Channel, can I still run signCheck? I deleted my Homebrew Channel a while back when trying to make my Wii a "virgin" again. Now I want to hack my Wii again, and I can't because I keep getting that retarded error while running HackMii.

    So now I'm stuck with no Homebrew Channel.
    Yes you can run it, just bannerbomb it. Place the bool.dol on the step1 sd-card, overwrite the current one, then bannerbomb.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  3. #82
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Yes you can run it, just bannerbomb it. Place the bool.dol on the step1 sd-card, overwrite the current one, then bannerbomb.
    Okay so, I ran it and it came up with this:

    Spoiler


    Okay... what's really weird is...

    I got pissed at the thing, so I started the whole process over from step 0 and it worked. I don't know what I did, but it worked. Woo. So no I have HBC installed along with bootmii on the boot2 thing and I did that NAND dump thing. And I installed DVDX as well.

    On to step 5. (:

    Please use the Edit function.
    Last edited by Jax; 01-02-2013 at 02:16 PM. Reason: Merged Posts...

  4. #83
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Well what did you do so far? Install hombrew channel as a wad? Did you update? You can fix your homebrew problem by following steps 3-5 of this guide. It sounds like you already installed your cios since your loading backups. It is possible that other ios of cioscorp where replaced during the update. If you really want it to work again you may wish to reinstall cioscorp, or not and just use a loader. The intend of this post is simply to get HBC and cios up and running, cioscorp working could be another issue for some.

    Since you already have HBC, this guide is more for your situation.
    Sorry for my stupid question
    1) i really interesting how to prevent to invert the HBC?
    2) how can i uninstall the CIOSCORP's CIOS 36?
    3) what is the result if i uninstall the CIOSCORP's CIOS 36?

    Thanks a lot for your help

    Best Rgds

    Nicole

  5. #84
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright so I got everything done. Now... how do I play my backup Wii games? I download the ISOs then burn them onto a DVD (does it HAVE to be DVD-R?). Then I... what? Install something special? Just use the disk channel?

  6. #85
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    this post is a death end to my WII, I couldnt beleive it.
    step0 passed based on IOS250, so I go straight to step3 and everything seems fine, and then the nightmare begin.....
    I found that I couldnt load hackmii in step4, it goes straight into black screen and nothing happen, I re-formated my sd card to make sure everything is correct, and then same problem, worest thing is that its not ending, I found that I could not load any software by using bomb: dop, trucha, wadmanager, everything end up with black screen.
    I guess thats the end of my modification so far and expact the next official upgarde.
    Last edited by mafei3033237; 11-23-2009 at 10:42 PM.

  7. #86
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by mafei3033237 View Post
    this post is a death end to my WII, I couldnt beleive it.
    step0 passed based on IOS250, so I go straight to step3 and everything seems fine, and then the nightmare begin.....
    I found that I couldnt load hackmii in step4, it goes straight into black screen and nothing happen, I re-formated my sd card to make sure everything is correct, and then same problem, worest thing is that its not ending, I found that I could not load any software by using bomb: dop, trucha, wadmanager, everything end up with black screen.
    I guess thats the end of my modification so far and expact the next official upgarde.
    That is unfortunate to here. Don't give up to soon. You should try a few diferent versions of wadmanager, perhaps one of them will work for you.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #87
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i want to respone that
    i have totally fixed the problem when i finish the step 4
    and even i am using the HBC in 1.0.6 is no inverted screen problem
    god bless me
    thanks a lot for your guide again
    if you dont mind i would like to ask can i translate to chinese to let people fix the problem in hk by themselves

    Best Rgds

    Nicole

  9. #88
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Um... there's nothing to download on Step 5? Therefore I can't extract it. Where do I download Step 5 files?

  10. #89
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    It is there now.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  11. #90
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Post

    All you halfto do is start with a new SD CARD!!Fresh nothing on it!! install neogamma r7 rev 14 on it!!!(Download for it on BTJUNKIE) coppy THE apps folder and wad folder onto the root of the SD CARD....... Load it in homebrew Channel. and run your SD CARD... THATS it nothing else to it. I have been running NSMB for 3 days now with not a problem, saves $70 right since layoff sucks-up savings..Hop I helped cheers, any more questions just ask, I worked on it for 3 days, and yes its simple fix. cheers

Page 9 of 98 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •