Page 65 of 98 FirstFirst ... 1555636465666775 ... LastLast
Results 641 to 650 of 975

Thread: Hackmii -FIX: no vulnerable ios, black screen, scam freeze

  1. #641
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    London
    Posts
    60
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help got a question

    i just wanted to know if i can follow this guide and install bootmii without having a NAND backup?

    Is it risky? if it is how do i make a nand backup as i dont have bootmii installed?


    My system menu is 3.2E and i have cIOSCORP 1.01 installed and i want to install bootmii but i cant because of this 'no vulnerable error' and i dont have a NAND backup???
    Last edited by Gogeta138; 12-04-2010 at 01:06 PM.

  2. #642
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    That should be fine, install bootmii when your done.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #643
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    London
    Posts
    60
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    That should be fine, install bootmii when your done.
    so there are no risks then doing this without a NAND backup? Sorry to be a pain but i just want to be sure i dont want to brick my wii

  4. #644
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    DOP-Mii Report
    Region North America (U)
    Hollywood Version 0x11
    Wii Unique DeviceID 34326033

    Spoiler

    Last edited by Jax; 01-02-2013 at 12:46 PM. Reason: Added Spoiler...

  5. #645
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Gogeta138 View Post
    i just wanted to know if i can follow this guide and install bootmii without having a NAND backup?

    Is it risky? if it is how do i make a nand backup as i dont have bootmii installed?


    My system menu is 3.2E and i have cIOSCORP 1.01 installed and i want to install bootmii but i cant because of this 'no vulnerable error' and i dont have a NAND backup???
    Hi Gogeta I'm in the exact same boat so can you tell me how you get on coz I haven't got a clue to be honest

  6. #646
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey OP, thanks for this awesome guide man

    but small problem, when I go to download IOS61-64-v5661, the pop-up window doesn't appear and the download never takes place

    is the file still active? wat do?

    edit: nevermind man, found it through a different mirror!

    Quote Originally Posted by cronic buddz View Post
    hey OP, thanks for this awesome guide man

    but small problem, when I go to download IOS61-64-v5661, the pop-up window doesn't appear and the download never takes place

    is the file still active? wat do?

    edit: nevermind man, found it through a different mirror!

    sorry about the double post but I REALLY wanted you to see this particular post man

    alright, the HMC installs just fine but when I try to install the BootMii, Boot2 is not available, and when I try to install BootMii as an IOS, it fails and says:

    Mounting SD card...
    Creating directory '/bootmii'...

    FAILED (-1)

    so what the hell do I do?

    Please use the Edit function.
    Last edited by Jax; 01-02-2013 at 12:46 PM. Reason: Merged Posts...

  7. #647
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Sounds like hackmii does not like your sd card. Try another sd card, standard sd 1-2g.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #648
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Sounds like hackmii does not like your sd card. Try another sd card, standard sd 1-2g.
    I'm using a micro SD card with a bigger SD card as an adapter. I didn't even consider that the micro SD card may not work..

    Could you give me some tips on the proper SD card, how to extract files to it, etc?

    I'm really sorry dude, I'm totally new to this SD card business :/

  9. #649
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    London
    Posts
    60
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yo mate wer u able to do it! i followed this guide http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...-cioscorp.html i used a 2gb sandisk sd card. I didnt have a nand backup or anything and my wii didnt brick, its safe, and i was able to install bootmii as boot2 and make a nand backup. And my cIOSCORP still works.

  10. #650
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    "no vulnerable ios" I have the same problem with hackmii 0.8 any solution?

    Quote Originally Posted by zjfelling View Post
    I know there are a lot of forums on this issue, and I have read through as many as I can find. I recently updated the SM to 4.2U. When I did this I lost the homebrew channel. I've tried every way I can think of to get HackMii to start, but it always says there is no vulnerable IOS. I have uninstalled CIOSCorp, changed IOS 36, 30, 61, etc. I cannot for the life of me figure out what to do to get hackmii to work. In the log for hackmii it says something weird happened (406). Please...help!

    Spoiler

    Spoiler

    Last edited by Jax; 01-02-2013 at 12:42 PM. Reason: Added Spoiler...

Page 65 of 98 FirstFirst ... 1555636465666775 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •