Page 36 of 97 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast
Results 351 to 360 of 970

Thread: Hackmii -FIX: no vulnerable ios, black screen, scam freeze

  1. #351
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I read this through over and over, but I'm in a fix :|
    At step 3, I do not understand what you mean by Bannerbomb the SD
    And if i just extract what you linked, i get a question mark when i try to load up the SD.

    Thanks for the guide though! I'm close to finally getting this done.

    EDIT: okay... strangely i got it to load up, but i dont see a IOS249 just 250
    EDIT2: Nvm, just used 250: I love you; No homo
    Last edited by Arikuza; 01-09-2010 at 01:54 PM.

  2. 1 User Says Thank You Arikuza For This Useful Post


  3. #352
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,560 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    @mycotton
    You deleted ios36? That is an important ios.
    Try to use CB2_BB1_Dop-Ios-Mod-v10.1.zip to install ios34 without patches, and install ios36 with patches.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. #353
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    hey maui before i attempt this i wanna give you my situation and see what you think... I have a friends wii they upgraded to 4.2u... so i loaded everything i needed on the sd card and was starting to begin the process for the softmod 4.2... did the first step and it pulled up the warnings that showed me if i paid i got ripped off yada yada... then came to a hackmii screen that said.

    hackmii installer v0.6

    This installer can NOT continue?

    There is no known vulnerable IOS installed on this wii. Please note that we will not use a fakesigned IOS due to security reasons.

    Would this be the tutorial to fix this? any tips you can give me before i start? Ive went through and downloaded everything from all the stepA all the way to step 4 and am ready to start if im in good shape? thanks for putting the tutorial together!

  5. #354
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,560 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by kustomwii View Post
    hey maui before i attempt this i wanna give you my situation and see what you think... I have a friends wii they upgraded to 4.2u... so i loaded everything i needed on the sd card and was starting to begin the process for the softmod 4.2... did the first step and it pulled up the warnings that showed me if i paid i got ripped off yada yada... then came to a hackmii screen that said.

    hackmii installer v0.6

    This installer can NOT continue?

    There is no known vulnerable IOS installed on this wii. Please note that we will not use a fakesigned IOS due to security reasons.

    Would this be the tutorial to fix this? any tips you can give me before i start? Ive went through and downloaded everything from all the stepA all the way to step 4 and am ready to start if im in good shape? thanks for putting the tutorial together!
    Sounds like the tut for you.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  7. #355
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    sorry for the noob question. but ill just run the cioscorp uninstaller via hbc if its available?
    thanks

  8. 1 User Says Thank You fr.ankie For This Useful Post


  9. #356
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Ok tried to go through with stepA. Got card formated, put filed that were needed and got the card bannerbombed. Loaded boot.dol/elf when asked which did take us to the wad manager 1.4. Problem now is that when we tried ios36 we got an error = (ret = -1035), tried to use other ios' listed and it gets stuck on saying "Mounting device, please wait...". Now I tried to reformat the sd card and redo it but I got the same exact messages that I did before I reformated it. Please let me know if there is anything I can do to try and get this to work. Thanks

  10. 1 User Says Thank You kustomwii For This Useful Post


  11. #357
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,560 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by kustomwii View Post
    Ok tried to go through with stepA. Got card formated, put filed that were needed and got the card bannerbombed. Loaded boot.dol/elf when asked which did take us to the wad manager 1.4. Problem now is that when we tried ios36 we got an error = (ret = -1035), tried to use other ios' listed and it gets stuck on saying "Mounting device, please wait...". Now I tried to reformat the sd card and redo it but I got the same exact messages that I did before I reformated it. Please let me know if there is anything I can do to try and get this to work. Thanks
    Try to use CB2_BB1_Dop-Ios-Mod-v10.1.zip to install ios34 without patches, and install ios36 with patches.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  12. 2 Users Say Thank You to mauifrog For This Useful Post


  13. #358
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    ok... so i was able to get ios34 without patches to work.. but when i did ios36 with patches the system froze with a bunch of lines on the screen?

  14. 1 User Says Thank You kustomwii For This Useful Post


  15. #359
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,560 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by kustomwii View Post
    ok... so i was able to get ios34 without patches to work.. but when i did ios36 with patches the system froze with a bunch of lines on the screen?
    Run it again, but use an ios other than ios36.
    Hackmii installer should run now with ios34 installed.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  16. 2 Users Say Thank You to mauifrog For This Useful Post


  17. #360
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    so im gonna try running it again and choosing another ios other than ios36... but you said hackmii installer should run since ios34 is installed.. So if thats the case after i run this process again do i just go from that process right to the softmod and start with step 1? Sorry for all the questions but i appreciate your help greatly!

    ok maui... i need a little clarification... when i boot that up it asks me which ios do we wanna install the other ios's with? What number am i suppose to pick? Now that i think about it i prolly dont have 34 installed like i thought i did... Because at that question i would pick 34... then i would go into ios and then try and install 36 but it would freeze up! and give me thise blurred numbers and such on the screen... So what im saying is, is i need a little clarification on the steps please and thanks u!

    Please use the Edit function.
    Last edited by Jax; 01-02-2013 at 01:19 PM. Reason: Merged Posts...

Page 36 of 97 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •