Page 23 of 98 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast
Results 221 to 230 of 975

Thread: Hackmii -FIX: no vulnerable ios, black screen, scam freeze

  1. #221
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,682
    Thanks
    3,228
    Thanked 1,344 Times in 1,120 Posts
    Quote Originally Posted by bebea View Post
    I don't know. What is it?
    It's the ios the installer looks forupon install.<io36 64 v1042>

    What have you installed?

  2. #222
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    20
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That is what I finnaly:

    After I use bannerbomb signcheck who stopped after IOS 36, I start the step B(Custom IOS Installer 2.0 load not CIOS 38 rev14 Installer) (pass), goto step 3 (ok), go to step A (block), go to step B (Custom IOS Installer 2.0 load not CIOS 38 rev14 Installer), FAIL IOS 36, OK IOS250, goto step A using IOS249(block).
    Then I start with Step 1, fail, goto Option TBR (ok), goto step1 (IOS36):
    "Uninstalling WAD, please wait.....
    Deleting tickets...ERROR!(ret=-10017)
    Deleting title contents...ERROR!(ret=-10017)
    Deleting title...ERROR!(ret=-10017)", then I tried with IOS250 and it works:

    "Deleting tickets...OK!
    Deleting title contents...OK!
    Deleting title...OK!"
    After that doing what? Help me please!

  3. #223
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,682
    Thanks
    3,228
    Thanked 1,344 Times in 1,120 Posts
    Quote Originally Posted by bebea View Post
    That is what I finnaly:

    After I use bannerbomb signcheck who stopped after IOS 36, I start the step B(Custom IOS Installer 2.0 load not CIOS 38 rev14 Installer) (pass), goto step 3 (ok), go to step A (block), go to step B (Custom IOS Installer 2.0 load not CIOS 38 rev14 Installer), FAIL IOS 36, OK IOS250, goto step A using IOS249(block).
    Then I start with Step 1, fail, goto Option TBR (ok), goto step1 (IOS36):
    "Uninstalling WAD, please wait.....
    Deleting tickets...ERROR!(ret=-10017)
    Deleting title contents...ERROR!(ret=-10017)
    Deleting title...ERROR!(ret=-10017)", then I tried with IOS250 and it works:

    "Deleting tickets...OK!
    Deleting title contents...OK!
    Deleting title...OK!"
    After that doing what? Help me please!
    What is your system menu version?

  4. #224
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    20
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is 4.1e. Thank you!

  5. #225
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,682
    Thanks
    3,228
    Thanked 1,344 Times in 1,120 Posts
    Quote Originally Posted by bebea View Post
    I don't know. What is it?
    If you are on 4.2 i would wait for Mauifrog to come online !

    Sorry

    Quote Originally Posted by bebea View Post
    Is 4.1e. Thank you!
    You should go to the tutorial area and look for the error logging page.

    You will find the error's meaning and what needs to be done!
    Last edited by Jax; 01-02-2013 at 02:54 PM. Reason: Merged Posts...

  6. #226
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    run Trucha Bug Restorer, place the wads to the root of your sd card, follow the instructions for installing patched IOS36
    Trucha Bug Restorer with wads.zip

    run Pimp My Wii, press (-) for safe mode, select manual install, choose to use IOS36 for install, install only IOS34 with NO patches.
    pimp_my_wii 1.31.zip

    run the hackmii installer

  7. 1 User Says Thank You troy512 For This Useful Post


  8. #227
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,682
    Thanks
    3,228
    Thanked 1,344 Times in 1,120 Posts
    Quote Originally Posted by bebea View Post
    Is 4.1e. Thank you!
    Here is the link.http://www.wiihacks.com/recommended-...tion-here.html

  9. #228
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    20
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes maybe, but I don't know how.

    Quote Originally Posted by troy512 View Post
    run Trucha Bug Restorer, place the wads to the root of your sd card, follow the instructions for installing patched IOS36
    Trucha Bug Restorer with wads.zip

    run Pimp My Wii, press (-) for safe mode, select manual install, choose to use IOS36 for install, install only IOS34 with NO patches.
    pimp_my_wii 1.31.zip

    run the hackmii installer
    How to run Trucha Bug Restorer?

    Please use the Edit function.
    Last edited by Jax; 01-02-2013 at 02:52 PM. Reason: Merged Posts...

  10. #229
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    the same way you have loaded the other apps.

  11. #230
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    20
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I try, but it do not work. Is it for 4.1e?

Page 23 of 98 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •