Page 5 of 39 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 385

Thread: Error index - If you get an error, the solution is here!

  1. #41
    Junior Member liepanzs_laut's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    malaysia, pahang, kuantan
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Error: 003

    this is my problem,
    when i open wii, this is show.


  2. #42
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking

    Great topic, helps me a lot, cheers !

  3. #43
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i need to know how to fix error DSI
    It happens if i start the hard drive before the wii, or it randomly pops up when i play from the hard drive. How do i fix it? Thx

  4. #44
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have a really important question !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I keep trying to run dvd's to watch with Mplayer CE but it wont read the dvd i installed dvdx version 2 so it can be compatible with my 4.2u HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

  5. #45
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    How to Resolve HBC ReInstall Error - When HBC Channel is Deleted

    Hello,

    I have a Wii version 3.4u. Recently, I tried soft-modding it using a similar guide available at a different site.

    To resolve the inverted/upside down HBC problem that resulted from the mod, I deleted the HBC from the channels list. I am trying to reinstall, it but end up running into this error:

    This installer can NOT continue!
    There is no known vulnerable IOS installed on this Wii.
    Please note that we will not use a fakesighned IOS Due to security reasons.

    I am trying to resolve this error, reinstall HBC. I have read the thread here (http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...-cioscorp.html), but then I do not currently have HBC, so I am not sure how to go about installing wad files.

    I am reading up a bit on Bannerbomb ...the above thread seems to imply that it can help. I would appreciate any other suggestions to resolve this issue.

    Thanks in advance -- Punda

  6. #46
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am currently using Intenso DVD-R at 4x and im getting error 1101 on Neogamma R7 and R6 (REV14), if I use Verbatims dvds will this solve my problem?

  7. #47
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    yes it will dvd-r will work

  8. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


  9. #48
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Disks load but get read error after start screen Help!

    I used the new 3.1-4.1 softmod on my new Wii with system menu 3.4U on it, installed it as stated to the tee. read it over several to make sure I would do it correctly. The Wii now has update 4.1 on it, it will play original store bought games with no problem but when I try to run backup games it loads the game, I click on the game then it goes to the start screen, I click on start and then the next screen gives a read error. These backup disks work fine on my other Wii which has a D2Pro modchip in it so I now the backup disks are good, they also play on other Wii's with modchips in them. What could be the problem? The serial # starts with LU39. Can someone help?

  10. #49
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    is nt the error listed there along with the solution ??

  11. #50
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im having problems to i can't get my backup laucner gamma to work. what should i do install trucha bug restorer or what cuz ios 249 was taken away by the update or they just made it into a stub who knows

Page 5 of 39 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •