Page 23 of 39 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 221 to 230 of 385

Thread: Error index - If you get an error, the solution is here!

  1. #221
    Junior Member Mekee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    849
    Thanks
    93
    Thanked 163 Times in 146 Posts
    hmm, it's about the same time my uncle bought his wii that cant play back-ups so I'm gueesing you have it but, check this database see if you have it
    Wii Drive Chip Database

  2. #222
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    adelaide
    Posts
    13
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey guys i have completed a softmod on my 4.2 e wii i am now trying toget usb loader channel up i can get forwarder but going through wad manager i get a (ret=-1)error any help would be much appreciated

  3. #223
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Mekee View Post
    hmm, it's about the same time my uncle bought his wii that cant play back-ups so I'm gueesing you have it but, check this database see if you have it
    Wii Drive Chip Database
    'There is a 75% chance the chipset is GC2-D3-2 (v2) with no drive chip.
    And there is also a 25% chance the chipset is Combined GC2-D3 with no drive chip'
    IT says that so i think i have it.
    do i need a wode?

  4. #224
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    you can usb load which i smarter and better http://www.wiihacks.com/recommended-...s-usb-hdd.html

  5. #225
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,685
    Thanks
    1,883
    Thanked 4,382 Times in 3,676 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by crack23 View Post
    hey guys i have completed a softmod on my 4.2 e wii i am now trying toget usb loader channel up i can get forwarder but going through wad manager i get a (ret=-1)error any help would be much appreciated
    -1 Generally means "can't get file/missing file" or a sign of an incompatible SD card (you are using a 2gb or smaller full SD card, right? No SDHC or MicroSD?)

  6. #226
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Error 1252

    well i try to run a burn game on neogamma but it keeps giving me error 1252. what is this about?. how do i fix it?. plz help.

  7. #227
    Junior Member Mekee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    849
    Thanks
    93
    Thanked 163 Times in 146 Posts
    Quote Originally Posted by haze12493 View Post
    well i try to run a burn game on neogamma but it keeps giving me error 1252. what is this about?. how do i fix it?. plz help.
    first post, should be in the introduction section.

    do you have a new wii, maybe your wii is the one with the D3-2 drive, search this thread I've posted link for the database, so did others

  8. #228
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    :((

    Quote Originally Posted by Mekee View Post
    first post, should be in the introduction section.

    do you have a new wii, maybe your wii is the one with the D3-2 drive, search this thread I've posted link for the database, so did others

    No my wii is not new, it a 2007 wii. it has the chip GC2 D2C2. so the chip shouldnt be the problem. it plays original game well. just the burn games always give me error 1252.

    i dont even know what is the error for..

  9. #229
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello Im having a problem guys. i followed the guide on exactly step by step on a 4.0u wii, everything went great...all steps went as stated in the guide. i did not update to 4.1 as i dont have wifi. but everything else installed perfect. the thing is everytime i try to play a game of the SDHC card it says '' SD/SDHC mounting tries left....30,29,28 etc...'' same thing in usb loader gx but i think the version i have only reads USB drives. any help and suggestions from this great community?
    i forgot to mention that i formatted the SDHC to WBFS and used wbfs intelligent gui to put the games on. i dont know why its giving me the mounting tries message. ive modded 5 wii's and never got this message

  10. #230
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    so you guys dont know whats the cause of error 1252, no ID.. and my chip is D2-D2B

Page 23 of 39 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •