Page 16 of 39 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 151 to 160 of 385

Thread: Error index - If you get an error, the solution is here!

  1. #151
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by messie View Post
    apparently the solution is the same. use the recommended DVDs
    The dvd is not the problem. I used to play these games until I had the great idea if connecting the Wii to the internet and automatically. updated hbc. I'm sure I'm missing a Iso I just don't know which one.

  2. #152
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    connecting to the net does not mess with ioses. maybe you got updated to 4.2

  3. #153
    Junior Member Lucidious's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Earth
    Posts
    32
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    What is error -1012?

    I'm getting this error and I can not find any info on it, I created my own topic for it here
    EDIT:
    I have resolved error -1012 at my post linked above. It was due to not having the trucha bug installed on the cios's and topped off with the fact that once you downgrade/upgrade IOS15, you can not downgrade it again.

    I'd like to thank Tealc for helping me figure out I was missing the trucha bug on my cIOSs.
    Last edited by Lucidious; 02-14-2010 at 09:41 AM. Reason: Resolved

  4. #154
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dutch-Land
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    error 1029

    Hi there,

    I have a ? your list says I can fix error 1029 by uninstalling IOS249 and that the problem lies in cIOS37.
    now, you may call me a noob but I don't know how. I don't have anytitle deleter installed.

    My Wii runs on 3.3E and softmodded, play games with neogamma r7 on IOS 249.

    It's not a bad wad, because I uninstalled a game and tried to re-install the same wad and still got the error and I have enough free space left.

    I tried to fix the problem by installing cIOSCORP v3.4. (it overwrote IOS37 with IOS37 v3612 with rev14 DIP) but kept the problem. then I searched the forums and found your excellent problem list.

    But now I don't know what to do, would this screw up my wii because I have cIOSCORP installed? and if not, how do I do it?

    Thanks for everybody who reads this and thinks about it
    Last edited by Dirkie123; 02-11-2010 at 12:23 PM. Reason: not a bad wad

  5. #155
    Junior Member Lucidious's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Earth
    Posts
    32
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by Dirkie123 View Post
    Hi there,

    I have a ? your list says I can fix error 1029 by uninstalling IOS249 and that the problem lies in cIOS37.
    now, you may call me a noob but I don't know how. I don't have anytitle deleter installed.

    My Wii runs on 3.3E and softmodded, play games with neogamma r7 on IOS 249.

    It's not a bad wad, because I uninstalled a game and tried to re-install the same wad and still got the error and I have enough free space left.

    I tried to fix the problem by installing cIOSCORP v3.4. (it overwrote IOS37 with IOS37 v3612 with rev14 DIP) but kept the problem. then I searched the forums and found your excellent problem list.

    But now I don't know what to do, would this screw up my wii because I have cIOSCORP installed? and if not, how do I do it?

    Thanks for everybody who reads this and thinks about it
    try AnyTitle Deleter - WiiBrew

  6. #156
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dutch-Land
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, thanks for your replay.
    I deleted ios249 but the problem is still there.
    any idea what to do now?

    Thanks.

  7. #157
    Junior Member Lucidious's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Earth
    Posts
    32
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by Dirkie123 View Post
    Hi, thanks for your replay.
    I deleted ios249 but the problem is still there.
    any idea what to do now?

    Thanks.
    you could try the new cios249 rev 17.

    Google search that I found it with search for: cios249 rev 17
    the first site listed had it, as do many others
    Last edited by Lucidious; 02-12-2010 at 02:48 PM. Reason: I dont know if I am allowed to link it, sorry.

  8. #158
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dutch-Land
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Lucidious View Post
    you could try the new cios249 rev 17.

    Google search that I found it with search for: cios249 rev 17
    the first site listed had it, as do many others
    oke but where do I install this?
    I thougt ios249 but thats a no go since I deleted that one.
    should I use ios38? I have no idea.

  9. #159
    Junior Member Lucidious's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Earth
    Posts
    32
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    it should come with a homebrew app that will help install it. it would be called "cios249 rev17 installer" on the homebrew menu

    There is a lot of info here:
    GAF's Wii Homebrew Tutorial: IOS249

    It "should" install in a similar way to the previous cios249 you had and deleted.

    Note: pay close attention to step 8 of installation procedure.
    Last edited by Lucidious; 02-13-2010 at 11:43 AM. Reason: added "Note:"

  10. #160
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dutch-Land
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for the info and site lucidious.
    allright I installed ios249 rev 17 succesfully and tried again to install a wad game on ios50, but the error (1029) remained and begain to question myself. I checked the free space on my wii again but it stil has like 600 blocks free. it also can't be a bad wad because I can un-istall a wad game but can not install that same wad game. It's a bite weird if you ask me. well anyone knows what to try next? many thanks.

Page 16 of 39 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •