Page 35 of 49 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 341 to 350 of 483

Thread: [Guide] Usb loader Gx including Dios Mios and Emulated nand

  1. #341
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us

    Hello, I'm having problems with the nandExtract.exe for the nand extract tool. Every time I click on the execute file in the 7zip window, it says "The program can't start because QtGui4.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. Any help or suggestions would be much appreciated.

    Hello, I'm having problems with the nandExtract.exe for the nand extract tool. Every time I click on the execute file in the [COLOR=#009900 !important]7zip[/COLOR] window, it says "The program can't start because QtGui4.[COLOR=#009900 !important]dll is missing[/COLOR] from your [COLOR=#009900 !important]computer[/COLOR]. Try [COLOR=#009900 !important]reinstalling[/COLOR] the program to fix this problem. Any help or suggestions would be much appreciated.
    Last edited by Jax; 01-27-2013 at 02:38 PM. Reason: Merged Posts...

  2. #342
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,148
    Thanks
    965
    Thanked 1,108 Times in 874 Posts
    1) don't double post, use the edit button to make changes

    2) google the missing dll and put it in the same folder as the exe, that's what I'be done for several programs that gave me missing dll errors.

  3. #343
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    153
    Thanks
    3
    Thanked 38 Times in 34 Posts
    Quote Originally Posted by IvanKinkle View Post
    Hello, I'm having problems with the nandExtract.exe for the nand extract tool. Every time I click on the execute file in the 7zip window, it says "The program can't start because QtGui4.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. Any help or suggestions would be much appreciated.

    Hello, I'm having problems with the nandExtract.exe for the nand extract tool. Every time I click on the execute file in the 7zip window, it says "The program can't start because QtGui4.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. Any help or suggestions would be much appreciated.
    Do not execute the file from 7zip. Extract everything in the zip to a new folder and execute the file from there.
    Last edited by BxLgnd; 01-28-2013 at 01:41 AM.

  4. #344
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i already extracted them away from 7zip. also how do i change the dll? Sorry for double posting, i tried to make a new thread just for this problem but it put it into the same thread.

  5. #345
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried to start a GC game and I got ''The game is on USB. Do you want to copy the game to SD'' in USB Loader GX. I did something wrong?

  6. #346
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,148
    Thanks
    965
    Thanked 1,108 Times in 874 Posts
    Quote Originally Posted by alfmutant
    I tried to start a GC game and I got ''The game is on USB. Do you want to copy the game to SD'' in USB Loader GX. I did something wrong?
    You're using the wrong version of USB Loader GX, use USB Loader GX r1209 and try loading your GC games then.

    Edit: before using this one make sure to delete all config files from your old one first, that's very important.

  7. 1 User Says Thank You SNES_Master For This Useful Post


  8. #347
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    65
    Thanks
    47
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by alfmutant View Post
    I tried to start a GC game and I got ''The game is on USB. Do you want to copy the game to SD'' in USB Loader GX. I did something wrong?
    I had the same issue and learned that I needed to manually install a beta version of usb loader gx. The automatic updater doesn't provide beta versions.

  9. #348
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Could someone please point me in the right direction?

    I followed the softmod tutorial and have everything loaded properly. However, i left the external USB HDD in NTFS format and loaded the games via Wii Backup Manager. Once I start the USBLoaderGX app i do not see any games?

    What am I doing wrong? Any help will be greatly appreciated.

  10. #349
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,226
    Thanks
    354
    Thanked 1,019 Times in 869 Posts
    Is the partition of the hard drive set as primary (as opposed to logical)? There is an NTFS guide in the works that should get pushed out soon, but if you can't get it working, there is still the FAT32 guide to try: http://www.wiihacks.com/recommended-...ide-fat32.html

    Also, make sure the hard drive is compatible: http://www.wiihacks.com/recommended-...lity-list.html

    Click Below for recommended Links


  11. #350
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    Is the partition of the hard drive set as primary (as opposed to logical)? There is an NTFS guide in the works that should get pushed out soon, but if you can't get it working, there is still the FAT32 guide to try: http://www.wiihacks.com/recommended-...ide-fat32.html

    Also, make sure the hard drive is compatible: http://www.wiihacks.com/recommended-...lity-list.html

    Thanks llaffer: I was able to format the drive to FAT32 and get games loaded via Backup Manager. However, I cannot get any covers to display on there. I even downloaded them in WBM prior to loading the files on the HDD. Is there a setting or trick to getting those to display?

    Thanks

Page 35 of 49 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •