Page 170 of 298 FirstFirst ... 70120160168169170171172180220270 ... LastLast
Results 1,691 to 1,700 of 2978

Thread: [GUIDE] - DIOS MIOS v2.11 - Play Gamecube Backups From Your USB HDD

  1. #1691
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,

    Everytime i use Mios Dios I have to reinstall it to use it again or i just get a blank screen, When it work's it works fine , If i turn NMM on though it won't load at all then i need a reinstall , I've checked the HD and it's set correctly, Not really sure where else to go , I'm running it though usbloaderGX r1508

    Many thanks if you have any idea what i should try.

  2. #1692
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,616
    Thanks
    397
    Thanked 1,125 Times in 960 Posts
    Quote Originally Posted by gilanth View Post
    Hi,

    Everytime i use Mios Dios I have to reinstall it to use it again or i just get a blank screen, When it work's it works fine , If i turn NMM on though it won't load at all then i need a reinstall , I've checked the HD and it's set correctly, Not really sure where else to go , I'm running it though usbloaderGX r1508

    Many thanks if you have any idea what i should try.
    Check your versions of DM and GX and let us know. I think the latest GX is r1209, so unless you mean 1208, 1508 doesn't make sense. The latest DM is 2.6.

    Also, run a syscheck and post the results in a spoiler so we can see it.

    Click Below for recommended Links


  3. #1693
    New Member Stsaerox's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    42
    Thanks
    12
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Thanks for the guide (I did Not used it yet but it makes me less insecure for to reinstall all these again in other wii.)

    Unfortunatelly 2.6 has asychronous audio in Metal Gear Solid cut scenes... Very annoying...

  4. #1694
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi ,
    Using r1208 , I'll try updating to the latest one. (updated to 1209 no change)

    Spoiler

    Last edited by gilanth; 01-25-2013 at 03:14 PM.

  5. #1695
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,616
    Thanks
    397
    Thanked 1,125 Times in 960 Posts
    This won't affect anything, but your date is way off on your system.

    Your cIOS files are pretty old. You may want to update them to see if that helps. Look at the "Softmod any Wii" guide in my signature and look at installing the ModPack in chapter 2.

    And it doesn't state that you have Priiloader installed. You'll want to do that too (won't fix your problem, but will help prevent you from making other stupid mistakes in the future.) That install is near the bottom of chapter 2 of the same guide. Be sure to configure it as indicated in the guide.
    Last edited by llaffer; 01-25-2013 at 03:16 PM.

    Click Below for recommended Links


  6. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  7. #1696
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok did all that, Played Mario Sunshine, Rebooted tried to reload it and black screen. Any thing else i might try?

  8. #1697
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,243
    Thanks
    1,008
    Thanked 1,141 Times in 897 Posts
    Quote Originally Posted by gilanth
    Ok did all that, Played Mario Sunshine, Rebooted tried to reload it and black screen. Any thing else i might try?
    Loading from HBC or Forwarder? Also when you updated to 1209 did you make sure to erase your Config files first?

  9. #1698
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    153
    Thanks
    3
    Thanked 38 Times in 34 Posts
    Quote Originally Posted by Stsaerox View Post
    Thanks for the guide (I did Not used it yet but it makes me less insecure for to reinstall all these again in other wii.)

    Unfortunatelly 2.6 has asychronous audio in Metal Gear Solid cut scenes... Very annoying...
    I haven't had audio problems in Metal Gears cut scenes and its not listed as a problem on the compatibility list. What audio issues are you experiencing?

  10. #1699
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,616
    Thanks
    397
    Thanked 1,125 Times in 960 Posts
    Are you running this from DM and USB? or DML and SD?

    If the latter, what class SD card do you have? Lower class cards are slower and may affect audio and pre-rendered cut-scenes.

    Click Below for recommended Links


  11. #1700
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    153
    Thanks
    3
    Thanked 38 Times in 34 Posts
    Quote Originally Posted by gilanth View Post
    Ok did all that, Played Mario Sunshine, Rebooted tried to reload it and black screen. Any thing else i might try?
    Are you still using NMM? It is not compatible with all games and may cause issues.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •