Page 103 of 298 FirstFirst ... 35393101102103104105113153203 ... LastLast
Results 1,021 to 1,030 of 2978

Thread: [GUIDE] - DIOS MIOS v2.11 - Play Gamecube Backups From Your USB HDD

  1. #1021
    New Member candylove's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Florida
    Posts
    514
    Thanks
    63
    Thanked 176 Times in 155 Posts
    Since you were unable to uninstall Dios Mios Lite. To make it a clean install rather than install over it, I recommend that you
    Re-install the original mIOS file:


    Last edited by candylove; 09-22-2012 at 03:09 PM.

  2. #1022
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,243
    Thanks
    1,008
    Thanked 1,141 Times in 897 Posts
    Quote Originally Posted by Kyle Welter

    yep. using all current. tried both in hbc and channels. usb1. Primary active..yeah. Everything.

    should i copy the iso straight over? or should i be using DiscEx. ive been using discex. If i copy the Iso straight over where does it go? does it need to be in a folder like what is created using Discex?
    You can try just straight out copying it yourself, just copy the untouched clean ISO and put it user USB/Games/GameID

    Make sure to give the "GameID" folder the correct ID name and that you renamed the ISO to game.iso.

  3. #1023
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    43
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i appreciate both of you trying to get this problem helped. Tried both of these things. No luck. Still same thing.

    okay i tried to uninstall DiosMios 2.2 Wad. i get an error saying Wrong IN or OUT size, wrong size for a part of the vector, cextor alignment problems, non-existant ioctl.

    Please Use The Edit Function.
    Last edited by Jax; 10-14-2012 at 07:54 AM. Reason: Merged Posts.

  4. #1024
    New Member candylove's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Florida
    Posts
    514
    Thanks
    63
    Thanked 176 Times in 155 Posts
    Quote Originally Posted by Kyle Welter View Post
    i appreciate both of you trying to get this problem helped. Tried both of these things. No luck. Still same thing.
    maybe your settings files in your USB Loaders are causing the issues, maybe you should replace your USB Loaders with new ones without the settings files.

    Do not uninstall DM2.2.wad just:

    Last edited by candylove; 09-22-2012 at 03:59 PM.

  5. #1025
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    43
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    if you look at my system check MIos v10 is already installed

    tried all this. nothing still. shuts off after dios mios sign. I think i give guys

    Please Use The Edit Function.
    Last edited by Jax; 10-14-2012 at 07:55 AM. Reason: Merged Posts.

  6. #1026
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,243
    Thanks
    1,008
    Thanked 1,141 Times in 897 Posts
    Quote Originally Posted by Kyle Welter
    if you look at my system check MIos v10 is already installed
    DIOS MIOS shows as MIOS v10 in System Check.

    Does your USB drive work for other things Wii related? Say, loading Wii games?

  7. #1027
    New Member candylove's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Florida
    Posts
    514
    Thanks
    63
    Thanked 176 Times in 155 Posts
    Quote Originally Posted by Kyle Welter View Post
    if you look at my system check MIos v10 is already installed
    Does your WII play retail GC discs?
    When you install MIOS v10 it remove DIOS MIOS, Then you have to re-install DIOS MIOS 2.2 wad, like a new install. I wanted you to use WAD Manager v 1.7.
    Last edited by candylove; 09-22-2012 at 04:29 PM.

  8. #1028
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    43
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    wii games which are on the same partition does load and works flawlessly.

    I did install mios V10 again and re installed dios mios 2.2.

    Im not able to find a wad manager v 1.7 in english

    dont have a retail disc to try.

  9. #1029
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,243
    Thanks
    1,008
    Thanked 1,141 Times in 897 Posts
    Quote Originally Posted by Kyle Welter
    wii games which are on the same partition does load and works flawlessly.
    Well then to me, and I could be wrong, it sounds like a compatibility issue between DM and your HDD. If you've tried all the troubleshooting tips on page 1 and what me and Candylove told you it's either that or one of the following things:

    1) Bad ISO rips (you can confirm this by re-ripping your retail game discs)

    2) DM isn't installing properly for some reason

    3) possibly a BC issue

    That's all I can really think of right now.

  10. #1030
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    43
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by SNES_Master View Post
    Well then to me, and I could be wrong, it sounds like a compatibility issue between DM and your HDD. If you've tried all the troubleshooting tips on page 1 and what me and Candylove told you it's either that or one of the following things:

    1) Bad ISO rips (you can confirm this by re-ripping your retail game discs)

    2) DM isn't installing properly for some reason

    3) possibly a BC issue

    That's all I can really think of right now.

    i dunno what settings it could be, ive messed with so much

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •