Results 1 to 7 of 7

Thread: When I make a post it deletes all line breaks/carriage returns/whatever you call them

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    When I make a post it deletes all line breaks/carriage returns/whatever you call them

    Is there any way to get around this? I hoped to find a line break code here (https://www.vbulletin.com/forum/misc.php?do=bbcode) but there isn't one. Never had this problem on a forum before. Tried Firefox and Chrome. Also, the other post I've made I'm unable to edit - Save, Go Advanced and Close light up when I hover over them but when I click them they don't do anything. Put loads of spaces here in a bid to make it semi-legible but they've been wiped out too. Cheers
    • This works
    • But it's impractical

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,064
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Is
    this
    what
    you
    mean
    ?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    Is
    this
    what
    you
    mean
    ?
    Nope, not a carriage return after every word, but the one at the end of a line, like I don't know what Enter or Return is.

    Although previewing this post it seems to work, hooray!

    Now I'll see if I can edit my original post so I don't look like a gushing moron and people can be bothered to read it...

  4. #4
    New Member Faria1st's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NJ USA
    Posts
    120
    Thanks
    48
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    The same thing happened to me. I was in IE8 and made a post. I logged back in and what I typed ended up being a wall of text. I edited the wall of text using firefox and it has been fine since.
    Wii 4.1U (v449) Wode 2.8A HBC 1.1.0|IOS58 v24.32 bootmii|IOS|boot2v4 Priiloader 0.7 IOS236|d2x-v8final|hermes v4/6 Drive Chipset: GC2-D2C(v1)



  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,172
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,558 Times in 2,004 Posts
    Blog Entries
    2
    Haven't had it happen to me yet, but certainly many posts with a wall o' text. Thought it was the latest craze in failposting.

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by Faria1st
    The same thing happened to me. I was in IE8 and made a post. I logged back in and what I typed ended up being a wall of text. I edited the wall of text using firefox and it has been fine since.
    Well because u were using IE.... Lol



    ---------- VIA Wiihacks IPAD App ----------

  7. #7
    New Member Faria1st's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NJ USA
    Posts
    120
    Thanks
    48
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    lol probably
    Wii 4.1U (v449) Wode 2.8A HBC 1.1.0|IOS58 v24.32 bootmii|IOS|boot2v4 Priiloader 0.7 IOS236|d2x-v8final|hermes v4/6 Drive Chipset: GC2-D2C(v1)



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •