Results 1 to 4 of 4

Thread: Spoiler Tags just quit working?

  1. #1
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,179
    Thanks
    224
    Thanked 492 Times in 429 Posts

    Thumbs down Spoiler Tags just quit working?

    Have been working fine all day, then I just tried to check a user's system check and it wouldn't open. Tried the one in my signature and it wouldn't work either. Tried refreshing page still no. Went to softmod any wii guide and tried those, nope. I'm using Mozilla Firefox.

    edit-I just tried internet explorer 7 and it works. But still no go on firefox. I also just got a popup to restart my laptop for an Adobe Reader update, maybe that was the problem?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10

    Spoiler




    .........
    thanks to bmarlo for this signature


  3. 1 User Says Thank You peire For This Useful Post


  4. #3
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,179
    Thanks
    224
    Thanked 492 Times in 429 Posts
    Works on my HTC EVO3D. I just restarted my laptop to install that update for Adobe reader. Bet that was the problem.

  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    It's working for me as well, perhaps it was a problem with the cache?
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •