Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40

Thread: Major bug

  1. #1
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5

    Major bug

    I think the admins know of this bug, LOL, I am just curious on what is going on and how long these down times are going to continue. Is the problem to much traffic or is the host servers having some issues?

    edit: None of my saved favorites work. This is a major bummer as I have dozzens saved of links. I am hopping that this will get resolved.
    Last edited by Krafter; 06-17-2010 at 01:13 PM.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,659
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    It's an issue with our host. We're hoping to resolve it by sometime today/tomorrow-ish. Sorry about the problems.

  3. 1 User Says Thank You ShadowSonic2 For This Useful Post


  4. #3
    WiiHacks Staff
    Server Administrator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    fatal's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Vancouver
    Posts
    924
    Thanks
    76
    Thanked 407 Times in 185 Posts
    Blog Entries
    2
    Yes... getting closer though now.. anyone having issues at the moment...

  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    ATM I'm not but a few hr ago I had server busy errors

  6. #5
    WiiHacks Staff
    Server Administrator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    fatal's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Vancouver
    Posts
    924
    Thanks
    76
    Thanked 407 Times in 185 Posts
    Blog Entries
    2
    Just running optimizations on the last few so it tends to slow down the site when its running.. but almost done..

  7. #6
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    This is what I noticed when trying my bookmarks.

    I noticed that both links has an ID number. So if I replace the /showthread.php?t=xxx with the correct ID number I can get to the threads I have bookmarked. I won't be all that bad going through them and changing the URL to the appropriate ID.

    edit: I really hope that this gets fixed though. Any link in a thread is broken.
    I used to be an admin for a small phpbb3 forum and if I remember right it was just a setting to add the name of the thread in the link. I can only assume that it is something similar with vBulletin.


    edit again: NVM it's fixed already!
    Last edited by Krafter; 06-17-2010 at 06:30 PM.

  8. #7
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    i cant access wiihacks through google it always says page not found

  9. #8
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    i cant access wiihacks through google it always says page not found
    Works on my end through Google. All Links are back up as well!

    Thanks guys!
    Damn I suck!!!!

  10. #9
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,604
    Thanks
    1,876
    Thanked 4,357 Times in 3,654 Posts
    Blog Entries
    5
    The thing I noticed earlier (besides the incessant "server busy" messages --- and that's when I got a "response" --- the other day I didn't get diddly squat) was the realtime links were invalid. I won't elaborate as most folks wouldn't know what I speak of, and it should be kept that way. But if I tried to jump to a post or response via that method, it'd come up with "invalid thread" without exception. Right now it's working fine. This was the same time as the "server busy" issue so very well likely is related. I believe I tried to manually find a post and was unable to (so maybe a redirect issue with the server).

  11. #10
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,582 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    For 2 or 3 days I have had major down time issues. I have also lost several responces and edits that where there, then they where gone. Atleast it is not me.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •