Results 1 to 10 of 10

Thread: Unable to post reply in invites section.

  1. #1
    New Member Teknix2600's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Kansas
    Posts
    88
    Thanks
    17
    Thanked 21 Times in 21 Posts

    Unable to post reply in invites section.

    I meet the criteria for posts and im not suspended or banned but for some reason i cannot post on the bitgamer thread. It comes up with a msg stating 2 things:




    Teknix2600, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
    1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation."
    Any ideas? Thanks!
    4.2u / WiiFlow 2.1a r92 / PriiLoader 0.5 BETA / BootMii / WD 500gb MyBook
    Hermes' v4 222,223 v5-202 / cIOS38 rev17 249 / FAT32 USB Loading / UNEEK
    Don't forget to hit the "Thanks" button if i helped you out!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Odd. I don't see any restrictions on your account, or any moderated posts in that section.

  3. 1 User Says Thank You junkmail For This Useful Post


  4. #3
    New Member Teknix2600's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Kansas
    Posts
    88
    Thanks
    17
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    Haha lol, good to see im not the only one that's confused as to why it going on. want me to try and post in a different thread in that section to see if it's just that specific thread for me?
    4.2u / WiiFlow 2.1a r92 / PriiLoader 0.5 BETA / BootMii / WD 500gb MyBook
    Hermes' v4 222,223 v5-202 / cIOS38 rev17 249 / FAT32 USB Loading / UNEEK
    Don't forget to hit the "Thanks" button if i helped you out!

  5. #4
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    No, as you should be able to post there let me inform the site administrators and have that problem fixed ( I hope).

  6. 1 User Says Thank You Gen3SF For This Useful Post


  7. #5
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Please try and post in that area again, now. Post the outcome back here, please.

  8. #6
    New Member Teknix2600's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Kansas
    Posts
    88
    Thanks
    17
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    Oddly enough i still get the exact same error msg. I went ahead and pm'ed my info to the gent who made the thread because it seemed like an odd ball error msg to get for no reason. Hopefully he wont mind, however i will continue to try to post in that thread when asked to see if the issue is resolved at some point. Thanks gen3sf & junkmail for working on this issue!
    4.2u / WiiFlow 2.1a r92 / PriiLoader 0.5 BETA / BootMii / WD 500gb MyBook
    Hermes' v4 222,223 v5-202 / cIOS38 rev17 249 / FAT32 USB Loading / UNEEK
    Don't forget to hit the "Thanks" button if i helped you out!

  9. #7
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Found the source of the problem. It is not under the control of the thread creator-it's still an administrator function. We actually will have to do a bit of restructuring something in the background here. By we, I mean one of the admins. I will ask for a temporary fix for you right now and get back to you to ask you to try again. Soon, I hope. Sorry about the problem.

  10. #8
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Okay, try it again, please. It should work for you now. Please post back if successful or not. Good luck...fingers crossed for you.

  11. #9
    New Member Teknix2600's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Kansas
    Posts
    88
    Thanks
    17
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    im good to go gentlemen, thank you all for your help. post was successful! much appreciated and glad i brought light to an issue out of pure dumb luck, lol.
    4.2u / WiiFlow 2.1a r92 / PriiLoader 0.5 BETA / BootMii / WD 500gb MyBook
    Hermes' v4 222,223 v5-202 / cIOS38 rev17 249 / FAT32 USB Loading / UNEEK
    Don't forget to hit the "Thanks" button if i helped you out!

  12. #10
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Glad to hear of your success. Your experience will prevent others from having the same problem in the future. They will have different problems. Thanks for posting back. Thread closed.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •