Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't Edit a Blog Comment?

  1. #1
    New Member MWisBest's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    104
    Thanks
    25
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Blog Entries
    1

    Can't Edit a Blog Comment?

    I've been trying to edit a blog comment of mine where I swore and it wasn't filtered out as I expected, so I wanted to remove it, and it won't let me edit it. A little spinning circle thing pops up for a split second beside the edit button then it goes away and it doesn't let me edit it. I'm using Firefox 3.6 and have Windows XP with all the latest updates. Maybe a staff person could edit it for me?

    http://www.wiihacks.com/blogs/sgibso...tml#comment431

  2. #2
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by MWisBest View Post
    I've been trying to edit a blog comment of mine where I swore and it wasn't filtered out as I expected, so I wanted to remove it, and it won't let me edit it. A little spinning circle thing pops up for a split second beside the edit button then it goes away and it doesn't let me edit it. I'm using Firefox 3.6 and have Windows XP with all the latest updates. Maybe a staff person could edit it for me?

    http://www.wiihacks.com/blogs/sgibso...tml#comment431
    Thanks for trying to edit your own comment. I tried and can't get the edit to work either. The Forum-wide word filter was an accident and we correctly have the username filter installed. So...watch your own language in the future as there is no filter across the Forum. Appreciate your efforts to fix it, though. Thanks for trying.
    Last edited by Gen3SF; 04-07-2010 at 01:05 PM.

  3. #3
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    OK, several other moderators have also tried and there certainly seems to be a bug in the edit function here. I will see if I can moderate your post so it cannot be viewed, OK? I will try and see if I can copy your comment for another post so your words will live on in perpetuity minus the F-word.

  4. #4
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by gen3sf View Post
    OK, several other moderators have also tried and there certainly seems to be a bug in the edit function here. I will see if I can moderate your post so it cannot be viewed, OK? I will try and see if I can copy your comment for another post so your words will live on in perpetuity minus the F-word.
    if you right click on the edit button and select "open in new tab" (or your browsers equivalent) it seems to work !

    Also works if you right click and copy link/paste to browser.

  5. #5
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Ohhh, thank you Dave.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •