Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Some threads wont load

  1. #11
    WiiHacks Staff
    Server Administrator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    fatal's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Vancouver
    Posts
    924
    Thanks
    76
    Thanked 407 Times in 185 Posts
    Blog Entries
    2
    We made a bunch of server changes today. Let me know now if you are getting that message.

    If anyone else is, please let me know....

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,240 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8

  3. #13
    WiiHacks Staff
    Server Administrator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    fatal's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Vancouver
    Posts
    924
    Thanks
    76
    Thanked 407 Times in 185 Posts
    Blog Entries
    2
    the url is incorrect... its wiihacks.com/forum_name/threadtitle.html so:

    http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...creen-wii.html

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,240 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Perhaps mauifrog post a bad link, look here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...tml#post317210

  5. #15
    WiiHacks Staff
    Server Administrator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    fatal's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Vancouver
    Posts
    924
    Thanks
    76
    Thanked 407 Times in 185 Posts
    Blog Entries
    2
    Fixed it up..

  6. #16
    New Member Ziut25's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    62
    Thanks
    22
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Just in case it helps a bit here's a screen shot of what I get when I try to go to Dogeggs' tut.
    http://lookpic.com/i/47/y1Ys8yeD.jpeg

    I've let it sit for half an hour before and it doesn't change so it's not just taking a long time to load. I don't know what's up with it.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •