Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 93

Thread: Updating to/Installing USB Loader GX v3.0

  1. #11
    New Member djtrickz's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    around the world
    Posts
    88
    Thanks
    21
    Thanked 14 Times in 9 Posts
    Quote Originally Posted by marketpantry
    when i boot up homebrew channel no programs show up..
    You need to have yourapplications in the apps folder for them to show up

    --

    Sent from my xperia x8 using WiiHacks
    Last edited by djtrickz; 11-08-2011 at 07:01 AM.




    Thanks to PEIRE for the awesome signature



  2. #12
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,511
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    Market:

    I really don't get you... I liked it better when your posts "disappeared," LOL

    Umm... ever thought of having the SD card in the Wii with the relevant folders/apps etc?

  3. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  4. #13
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok so I followed all the steps here and it fixed my "Exception DSI Error", however now when I load USB Loader GX it says "USB Device Not Found!" and when I hit OK it restarts me back at the Wii Main Menu...

    My USB device worked fine before so I know it is compatible... What do I need to do to get it to read it?!

  5. #14
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,242
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    Quote Originally Posted by gurrry View Post
    Ok so I followed all the steps here and it fixed my "Exception DSI Error", however now when I load USB Loader GX it says "USB Device Not Found!" and when I hit OK it restarts me back at the Wii Main Menu...

    My USB device worked fine before so I know it is compatible... What do I need to do to get it to read it?!
    What format is your drive in?

  6. #15
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    What format is your drive in?

    Apparently pirate format.
    Last edited by skellinator; 11-13-2011 at 07:49 AM.

  7. #16
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,242
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    Problem #1 first and foremost is that you are downloading games. Piracy is not supported on this site. If you would like help with backing up your legally purchased games we would be more than happy to help you. As it stands you are requesting assistance with a piracy related matter. Sorry.

  8. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  9. #17
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am sorry, I didnt mean that.

    Im just trying to figure out how to get this to work again. I just need to know how to fix this. Am I still going to be able to get help here?


    My drive has been tried in Fat 32, NFTS and WFBS. The only time it really recognized it was in WFBS, however it gave me an error message at the USB Loader interface saying it couldnt find it.

    Like I said... I installed a bunch of IOS's which gave me the error. I downgraded using your tutorial, and now USB loader isnt recognizing my device that it used to.

    Before when I was using the older version of USB Loader GX, I didnt have to run it off of my SD card. However, in the tutorial you said you need to delete the CONFIG folder.. I didnt have this. So I proceeded without it.

    The only files I used to install USB loader were the .DOL and the Fowarder you gave. Is that all I needed? Or is it because my prior version of USB loader didnt load using SD card that im having this issue?
    Last edited by gurrry; 11-13-2011 at 08:03 AM.

  10. #18
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,242
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    If you would like to play your legally backed up games from HDD you should follow the FAT32 guide HERE. Also, go ahead and create a "config" folder on the root of your SD card.

  11. #19
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am trying to play legally backed games. I will follow the tutorial and let you know of my success.

    Also - do you think it has anything to do with me not having a CIOS installed?

  12. #20
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,242
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    You never would have been able to play backups in the first place if you didn't have cIOS. Read the first link I have in my sig about hacking a wii. It might help your understanding of this.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •