Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 97

Thread: [Tutorial] Swiss - GC backups from SD/SDHC via Gecko or IDE HDD via IDE-EXI adapter

  1. #11
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 923 Times in 666 Posts
    I've been silently adding quite a few updates for the past couple of days. I'm patching a bunch of games so I can do some further testing. I still need to add a step to launching Swiss that has been added. Now you can select what speed you can run your Gecko's SD/SDHC card at. Either fast for obvious reasons or slow for better compatibility.
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    72
    Thanks
    2
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    ive got metal gear solid twin snakes to run on (rev 29). very minor sound glitch, and some green flashy glitch at opening menue where you select radar type. played up till you get on the elevator with no problems. then turned it off.

  3. 1 User Says Thank You deucide For This Useful Post


  4. #13
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 923 Times in 666 Posts
    Awesome. I'll have to try it out soon. I've been playing around a little more and got 4x4 Evo 2 to run. It has some sound glitches during menu screens but is fine in game.
    Last edited by Darkcide666; 02-13-2011 at 08:02 AM.
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

  5. #14
    New Member Link's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    NM, its in the US contrary to popular belief
    Posts
    686
    Thanks
    117
    Thanked 185 Times in 110 Posts
    [quote=Darkcide666] should also give a dial up warning for those trapped in 1990. [/spoiler] Don't be jealous cause i get uber fast 2.5kbps download speeds. I can download a gamecube backup in 42 hours, 32 mins and 5 seconds! I go so fast my hair stick straight back due to the wind speeds!
    My Consoles 4.1U Bootmii/Boot2 PSP1001Phat PS3Slim 120gb

    Useful Links:
    Softmod ANY Wii
    Latest Neogamma Channels
    Please hit the thanks button if I help you.

  6. #15
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 923 Times in 666 Posts
    American Chopper 2 works except for it occasionally pauses briefly for a second and immediately resumes while playing.
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

  7. #16
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    I found an alternative to a SD gecko, now all I have to do is find one, a Datel SD Media Launcher for GC/Wii.


  8. #17
    New Member philvt101's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    52
    Thanks
    9
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    F-Zero works with some sound glitches up until you select the course to run, then it just stops/black screens.

    Luigi's Mansion loads the Nintendo logo and the creepy voice says "Nintendo", then it locks up.

    Straight to black screen on Wind Waker.

    Burnout 2 loads the loading screen then nothing.

    Zelda Collection is working with minor lag in some parts
    Last edited by philvt101; 02-17-2011 at 05:34 PM.
    Are you plagued with D3-2? http://www.wiidrives.com/list

  9. 1 User Says Thank You philvt101 For This Useful Post


  10. #18
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 923 Times in 666 Posts
    Quote Originally Posted by philvt101 View Post
    F-Zero works with some sound glitches up until you select the course to run, then it just stops/black screens.

    Luigi's Mansion loads the Nintendo logo and the creepy voice says "Nintendo", then it locks up.

    Straight to black screen on Wind Waker.

    Burnout 2 loads the loading screen then nothing.
    Most recent version of Swiss with the ISO or GCM patched? That's how I've been testing so I'm assuming your doing the same? I'll add them soon...After I do some catching up on the board..
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

  11. #19
    New Member philvt101's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    52
    Thanks
    9
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    Swiss r29 with iso's prepatched
    mIOS v10
    Are you plagued with D3-2? http://www.wiidrives.com/list

  12. 1 User Says Thank You philvt101 For This Useful Post


  13. #20
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 923 Times in 666 Posts
    Quote Originally Posted by philvt101 View Post
    Swiss r29 with iso's prepatched
    mIOS v10
    Same here. Thanks for the results.
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •