Page 15 of 53 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 141 to 150 of 528

Thread: [Guide] Mighty Channels...Play WiiWare from SD or USB

  1. #141
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When I load up Mighty Channels, I've tried having my e-nand on USB and SD, and in both cases I get a 'ERROR: No titles found.' message. Any tips?

  2. #142
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    are you sure you using rev17...have any wiiware on the nand...

  3. #143
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    6
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks! I did not have ios 58 installed. Works fine now. Appreciate the help.

  4. #144
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    35
    Thanks
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    this is gonna sound stupid but hey i'm here to learn :P

    1. does it work with GC games?
    2. is it as simple to use and install as (e.g.) Wiiflow?
    3. what file extension do i use for the GC games?

    Thanks! (read my signature b4 u yell at me lol)
    I am a DS hacker... when it comes to Wii I am a complete noob, I hope to change that

  5. #145
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    I finally got this up and running! Thanks Cile for the guide and Desperado for the support! Love it.
    I did have an issue with the cios loading though. Seems to default to 249 if launched from HBC. The forwarder read the meta info and usbloader gx read it too. I ended up puting rev17 into 249 and moving my rev 20 to a different slot before I figured it out, but it's all good now.

  6. #146
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    are you sure you using rev17...have any wiiware on the nand...
    I have rev17 installed on slot 249, and I have plenty of wiiware on there. Let me know what other info you need...

  7. #147
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by TheNoodlez View Post
    When I load up Mighty Channels, I've tried having my e-nand on USB and SD, and in both cases I get a 'ERROR: No titles found.' message. Any tips?
    It gave me that error when I had it using the wrong cios. Are you sure you didn't mess with the meta.xml file? Be sure it says 249 for ios.

  8. #148
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    It gave me that error when I had it using the wrong cios. Are you sure you didn't mess with the meta.xml file? Be sure it says 249 for ios.
    It says 249 for the cios. Would it make a difference that there are more than the 8 folders needed for the e-nand on my external hdd? I am also running a usb loader off that drive. Also, when I load up Mighty Channels it says 'IOS249 v20' in the bottom left. Just giving whatever info I can.
    Last edited by TheNoodlez; 02-08-2011 at 04:46 PM.

  9. #149
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by TheNoodlez View Post
    It says 249 for the cios. Would it make a difference that there are more than the 8 folders needed for the e-nand on my external hdd? I am also running a usb loader off that drive.
    I am referring to the meta.xml file in the apps/mighty_channels folder. Open it with word pad and make sure it has not been edited.

    meta.xml


  10. #150
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I checked it, it still points to 249 and when I open mighty channels it shows IOS249 v20. Something wrong there?

Page 15 of 53 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •