Page 22 of 81 FirstFirst ... 1220212223243272 ... LastLast
Results 211 to 220 of 806

Thread: Do you have questions about Homebrew?

  1. #211
    Junior Member ChrisChown's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NTSC-U
    Posts
    1,070
    Thanks
    53
    Thanked 867 Times in 264 Posts
    It will still work. Just keep hitting "accept"

  2. #212
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am new to HB so go easy.
    I installed HB and it in the main screen. Now I loaded the apps folder and put FTPii and hb browser I installed ftpii and it seamed to work. But now if I go to it in the sd and load it again I get a black screen with nothing on it. I have to hit reset to get back to HB screen. I also try to install HB browser and it says its not a wii app. any help.

  3. #213
    Junior Member ChrisChown's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NTSC-U
    Posts
    1,070
    Thanks
    53
    Thanked 867 Times in 264 Posts
    Quote Originally Posted by diverwes View Post
    I am new to HB so go easy.
    I installed HB and it in the main screen. Now I loaded the apps folder and put FTPii and hb browser I installed ftpii and it seamed to work. But now if I go to it in the sd and load it again I get a black screen with nothing on it. I have to hit reset to get back to HB screen. I also try to install HB browser and it says its not a wii app. any help.
    For the Homebrew Browser, use this one:

    http://www.codemii.com/wiihomebrew/h...ser_v0.2.4.zip

    You can't use .elf files anymore.

  4. #214
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Now that I have the homebrew chann on the main chann what do i need to play backups without a chip.

    Quote Originally Posted by ChrisChown View Post
    For the Homebrew Browser, use this one:

    http://www.codemii.com/wiihomebrew/h...ser_v0.2.4.zip

    You can't use .elf files anymore.
    Homebrew Browser is working now but if I try to run ftpii I click it and it goes to black screen and I have to hit reset to get back.

    Quote Originally Posted by diverwes View Post
    Homebrew Browser is working now but if I try to run ftpii I click it and it goes to black screen and I have to hit reset to get back.
    Well I think I got it going.
    Now how do I load backups? What software do I need to read backups?

    Please use the Edit function.
    Last edited by Jax; 01-05-2013 at 08:14 AM. Reason: Merged Posts...

  5. #215
    Junior Member ChrisChown's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NTSC-U
    Posts
    1,070
    Thanks
    53
    Thanked 867 Times in 264 Posts
    Go to youtube and type ISO Loader v0.3 DOWNLOAD HERE

  6. #216
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by ChrisChown View Post
    Go to youtube and type ISO Loader v0.3 DOWNLOAD HERE
    Ok from the beginning. I installed the homebrew chann and its working. Now i installed cIOS installer then backup launcher and it loaded 1 time I got into backup launcher now I try to load it and it opens and nothing happins I get a screen but no load window like I did the first time. I tried to uninstall the cIOS but it would not let me so I looked for answers and got a cIOS uninstall wad and used it. Now I think its gone but I cant reload cIOS to run the backup launcher. I have the cIOS uninstaller and it says no custom cIOS is installed. Try to reinstall cIOS installer .3 for wiigater starts to load askes to press A I do and nothing it sits there nada have to hard boot unit. anything would be great. Is there a better ISO launcher then wii gater?

  7. #217
    Junior Member ChrisChown's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NTSC-U
    Posts
    1,070
    Thanks
    53
    Thanked 867 Times in 264 Posts
    First, try reinstalling the cIOS.

    Also, look up wiigator 0.3 gamma.

  8. #218
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have 3.4E filmware.And i want to install HBC beta2 that works with 3.4.Well,i dont have yet a sc card reader so dont want to be waste of money.:PMy wii is pal so i need a pal (of course) and it says PAL and JAP untested ought to work.So tell me and if it work give me a link to download the pal verion Oh and i want to downgarde my wii to 3.2 if it possible must i download an other file or etc?

  9. #219
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    they work fine -.-, just use the ones on the site, MANY people have used them no problem, and read Canada's post on how to downgrade

  10. #220
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Canada ... Alberta
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    When I try and remove save flags with Gecko, it installs the hooks but when I press B to reboot, my wii starts to reboot then freezes and has to be manually powered down - any ideas what's wrong. Also, I sometimes get the error, "Error Loading Menus" when it is trying to reboot with hooks and it doesn't even start rebooting. I have 3.3U on my wii and am using Gecko 1.07b from the homebrew channel. Thanks.

Page 22 of 81 FirstFirst ... 1220212223243272 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •