Page 12 of 43 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 111 to 120 of 424

Thread: List of Problematic Games & Solutions

  1. #111
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    66
    Thanks
    16
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi all, just learned that my Blazing Angels Squadron of WWII backup disc is getting a disc error when trying to load my saved profile. But when I play this game in usb drive the game worked.

    so far all my backup disc runs perfectly - except the Blazing Angels Squadron of WWII.

    i did ripped it again (just in case) by different speed format from 2X, 4X to 6X still getting a disc error.
    I don't recall if my backup disc was working before i upgraded my UsbLGX to v935.
    Is upgrading to latest version will make some games wont work?

    Last week i just upgraded my USB Loader GX to v935 because the POP forgotten sand wont work.

    any help will be greatly appreciated.

    Thanks..

  2. #112
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    This is not the place to ask that. If the games works from USB and not disk then it is not a problematic game issue. Disk read error can mean many things, Search.

    This is a thread on general problematic games, not for specific user issues with games that are NOT on the list.
    Last edited by Krank; 06-18-2010 at 01:26 AM.
    Damn I suck!!!!

  3. #113
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i put mario party 8 on and i forced it to pal and now am getting the screen moving up in black in white. i softmodded my wii through your forums of softmod. a lot of the games have a green screen then i force to pal and have that problem i just said. i just put on force patch video all and now the screenis fine i can play the game but its in black and white. please help. i have a usa wii
    Last edited by Smurf0113; 06-30-2010 at 03:28 PM.

  4. #114
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Quote Originally Posted by Smurf0113 View Post
    i put mario party 8 on and i forced it to pal and now am getting the screen moving up in black in white. i softmodded my wii through your forums of softmod. a lot of the games have a green screen then i force to pal and have that problem i just said. i just put on force patch video all and now the screenis fine i can play the game but its in black and white. please help. i have a usa wii
    Mario Party 8 is not a problematic game, you are having issues with out of region games, you can eliminate that problem by stop downloading out of region games. Look at this post, may help with your out of region problem - http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...tml#post386936

  5. 1 User Says Thank You Stomp_442 For This Useful Post


  6. #115
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Dragonball Z:Budokai Tenkaichi 3 keeps randomly disconnecting the wii remote and freezing the sound but not the image

  7. #116
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    68
    Thanks
    25
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Any word on National Geographic wild Life quiz? It locks when doing first save/ set profile at start of game. Tried a few isos - and all the usual stuff - no effect.
    Also was curious if anyone else had trouble with Toy Story 3 and cios38 rev 17. (had to go back to 14 to play right)

  8. #117
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Any info I have will be added to the first post, they aren't popular games though so not much interest. You can always play the game from your Original Disk. Regarding Toy Story, no one else has mentioned anything about it so I don't think it is necessary to add Rev 14 as a fix. I will mention it if someone asks though, thanks.

    Edit: Someone confirmed they had Toy Story 3 Running from USB with cIOS38 Rev 17. (Checked the syscheck as well)
    Last edited by Krank; 07-06-2010 at 09:41 PM.
    Damn I suck!!!!

  9. 2 Users Say Thank You to Krank For This Useful Post


  10. #118
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    tale of symphonia dawn of the new world

    got a wired game problem with it. it get blackscreen if i go in to some caves and warps, so i wounder what is the problem,
    do i need any spec iso installd to go into caves and warps?? =/

  11. #119
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    I looked into this for you and the game seems to work fine for others. So it is an issue on your end....As a new member here I will give you one tip. Google is your friend!

    Things you can try. Update your USB Loader/try a different one. I recommend Configurable USB Loader. If the game is out of region then force your region in the settings.

    If you don't already have it...Install IOS33-64-v3091.rar. The game needs this IOS.

    Try a different iso, or better yet backup your retail copy using a USB Loader.
    Damn I suck!!!!

  12. #120
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks going to try it out, have allready google alot =)
    Edit
    And it doesnt work =/ i maybe have to take down an other version of the game =S
    Last edited by Krank; 07-16-2010 at 11:04 AM. Reason: double

Page 12 of 43 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •