Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 176

Thread: Wii sports resort and USB loader GX

  1. #81
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sir smokarz on my settings theres no such options as error 002 fix. i used usbloader gx version 1

  2. #82
    New Member reddevil157's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    58
    Thanks
    41
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by macoy9 View Post
    sir smokarz on my settings theres no such options as error 002 fix. i used usbloader gx version 1
    What rev of GX are you using, ie. I've rev 937
    When you say you made a wbfs disc, you mean you extracted the game iso and burned it to disc, yes.
    You do realise this thread is for playing WSR off hdd.
    Last edited by reddevil157; 10-13-2010 at 12:36 PM.

  3. #83
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i tried configurable usb loader and follow steps 1 to 6. wii motion plus instructions already played but restarted after. then i tried it again and saved the settings. then it goes to movie options and i selected return to game. my wii restars. is it because i dont have motion plus???

  4. #84
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,501
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by macoy9 View Post
    i tried configurable usb loader and follow steps 1 to 6. wii motion plus instructions already played but restarted after. then i tried it again and saved the settings. then it goes to movie options and i selected return to game. my wii restars. is it because i dont have motion plus???
    You really want me to answer that?

  5. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  6. #85
    New Member reddevil157's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    58
    Thanks
    41
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Lol, yes mate you do, can't play the game without it !

  7. 1 User Says Thank You reddevil157 For This Useful Post


  8. #86
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks guys. it worked already but i need to buy a motion plus.... another question can i play pal iso on it if my wii is ntsc? sorry if off topic

  9. #87
    New Member reddevil157's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    58
    Thanks
    41
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by macoy9 View Post
    thanks guys. it worked already but i need to buy a motion plus.... another question can i play pal iso on it if my wii is ntsc? sorry if off topic
    Shouldn't be a problem, you might have to go into game setting's and force your region.

  10. #88
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    anyone has problem with motion plus is not being detected exactly as performed or cursor is not in the same spot you are pointing?

    in this case, the game doesn't ask anything to re-calibrated the motion plus. even I calibrated the remote again, it will behave the same thing.

    i have this problem with softmod only, here what i use :
    -Configurable USB Loader
    -IOS 249 rev 20
    -4.1E version
    -Hard drive WDC My Paspport Essential 500GB (its compatible one)

    if i play the game via the original disc, its working perfectly as normal.

    need some answer, much appreciated

    Thanks
    Last edited by rippi; 10-14-2010 at 01:25 AM.

  11. #89
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    87
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    thanks i've been trying 2 get this 2 wrk on my boys 4.2 for the longest.

  12. #90
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    fyi for anyone still having issues with Configurable USB Loader just black screening.
    I busted my balls on this... game would load fine from HDD via NeoGamma, but Configurable USB Loader would just black screen.
    Ended up being the video setting that was causing it, which isnt mentioned in too many of the 14568932972 threads about this.
    easy fix in the end

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •