Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 111 to 120 of 176

Thread: Wii sports resort and USB loader GX

  1. #111
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    422
    Thanks
    0
    Thanked 94 Times in 64 Posts
    Quote Originally Posted by zabak

    My problem is exactly the same...

    UsbLoader Gx V2 (1038) + fat32 Partition + IOS 250 = not working...

    I am able to play with CFGLoader....

    But I like UsbLoader GX..any clues friends..??
    U tried to use alt .dol?

  2. #112
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Thnx!

    Thanks for posting the solution, worked fine for me (PAL-version). Only... after setting dol to player.dol i had to reboot to make the changes take effect. But after that... as a charm!

  3. #113
    New Member SuperSlayer's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    26
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by Kinomi View Post
    I looked around and couldn't find this yet so i thought I's share it.

    If you;re having issues with wii sports resort or it keeps resetting this is what I did to make mine work perfectly!

    My USB Loader GX is 1.0 I'm not sure how much diffference it would make.
    It's the only loader I could get it to work with and I couldn't get the CD working either.

    1.Load it up and select Wii sports resort on the list
    2.You should see a screen where you can rate it and see your play count
    3.Go under settings
    4.Change alternate DOL from "default" to "Select DOL"
    5.Use Player.dol
    6.Keep Error 002 fix set to "Anti"
    7.Save it.
    6.Go back and launch the game up
    9.Watch the video.
    10.Reboot the wii and follow steps 1-3 again
    11.Change the DOL back to "default"
    12.Save
    Load the game and it should tell you to connect your motion plus or if you already have it connected, it should take you straight to the game!

    I used no SD cards, wii scrubber or anything else and didn't download anything.


    This worked perfectly for me Kinomi, thanks!

  4. #114
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii resort

    Ok are you saying to put it on external HD? I don't have one...

  5. #115
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Please Help!!

    I cant get this to work no matter what I try (i have the original dvd). So far I have
    1. run the original DVD, watched the video, created save file.
    2. Created iso from original DVD.
    3. Tried to run in USB Loader and it crashes to black screen (All other games work).
    4. Extracted the dol file from iso and put in root of sd card
    5. Gone into settings of game, set 002 error and tried alternate dol but I dont get option for player.dol, it just gives me an option to use dol from storage device.
    6. This also fails.

    I've also tried Neogamma and that crashed out too.

    What am I doing wrong? I cant understand why I'm having so much trouble especially as I have the original game, have watched the movie, got the save file blah blah blah.

    This driving me nuts! Please tell me where I've been stupid!

  6. #116
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lightbulb

    Hello guys,

    I read through the thread and am still having problems running wii sports (resort) ripped off of my original disc. I am trying to load the game through cfg loader, I set the anti 002 fix to on and change the alt dol to disc, then choose the player.dol to load the wii motion plus introduction. Then I get a menu to choose a video to play - the first describing how to connect the wii remote plus, second how to disconnect, etc, I think there's like 5 options in total. I play the first, and after the video finishes I get back to the video menu and select "go back to the game" which puts me back to the system menu. It doesn't make it automatically after the video finishes.

    Then when I run cfg loader again and turn off the alt.dol and run the game, it displays the menu to choose whether I would like to play wii sports or sports resort. It doesnt matter which one I choose, both of them puts me back to the system menu. I followed the 4.3 softmod guide (and also downgraded to 4.1).

    I used to play the game from the original disc and had some savedata on my wii. I also tried removing this savedata - obviously doesn't work either. After completing above described procedure no new savedata is created anyway. I also tried playing all five videos from the player.dol.

    Any idea what is going on here?
    Thanks in advance.

  7. #117
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the info. I found that I did't need this guide, some of it helped. I'm using neogamma to launch my backups. I found that even though I had played the original and watched the video I had to do it again thoiugh neo-gamma, not sure why.. Well anyway when I first tried to load the game I didn't notice the load file name on the bottom, this caused me to keep getting kicked back to the system menu. I figured out that I needed to arrow over to the player.dol file launch watch the video again, then after the system rest, went back into neogamma and used the main/dol load, backup works fine now. Just not sure why I had to watch that stupid vidoe again, but working fine now.

  8. #118
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Same problem exactly

    Quote Originally Posted by dgerzo View Post
    Hello guys,

    I read through the thread and am still having problems running wii sports (resort) ripped off of my original disc. I am trying to load the game through cfg loader, I set the anti 002 fix to on and change the alt dol to disc, then choose the player.dol to load the wii motion plus introduction. Then I get a menu to choose a video to play - the first describing how to connect the wii remote plus, second how to disconnect, etc, I think there's like 5 options in total. I play the first, and after the video finishes I get back to the video menu and select "go back to the game" which puts me back to the system menu. It doesn't make it automatically after the video finishes.

    Then when I run cfg loader again and turn off the alt.dol and run the game, it displays the menu to choose whether I would like to play wii sports or sports resort. It doesnt matter which one I choose, both of them puts me back to the system menu. I followed the 4.3 softmod guide (and also downgraded to 4.1).

    I used to play the game from the original disc and had some savedata on my wii. I also tried removing this savedata - obviously doesn't work either. After completing above described procedure no new savedata is created anyway. I also tried playing all five videos from the player.dol.

    Any idea what is going on here?
    Thanks in advance.
    Hello
    This is my first post I have been helped greatly by all your info in this forum.
    I am expreriencing the same exact problem as dgerzo.Could not have described my problem better. Any help would be greatly appreciated .
    Thanks

  9. #119
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by dino9999 View Post
    Hello
    This is my first post I have been helped greatly by all your info in this forum.
    I am expreriencing the same exact problem as dgerzo.Could not have described my problem better. Any help would be greatly appreciated .
    Thanks
    10.Reboot the wii and follow steps 1-3 again
    11.Change the DOL back to "default"
    12.Save
    Load the game and it should tell you to connect your motion plus or if you already have it connected, it should take you straight to the game!

  10. #120
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the Help but no joy for me .when I run cfg loader again and turn off the alt.dol and run the game, it displays the menu to choose whether I would like to play wii sports or sports resort. It doesnt matter which one I choose, both of them puts me back to the system menu. I followed the 4.3 softmod guide

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •