Page 77 of 78 FirstFirst ... 276775767778 LastLast
Results 761 to 770 of 778

Thread: WiiFlow Installation And Settings

  1. #761
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    And how do I watch the video...all I get it a black screen. Step by set help would be appreciated. Thanks

  2. #762
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    917
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Put the original disc in the Wii and watch the video

    Sent from my GT-I9100 using WiiHacks

  3. #763
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks. Worked like a charm....

  4. #764
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I apologize if this has already been addressed anywhere else, but after days of google searches, along with various forum searches I couldn't find anything.

    I used Mauifrog's softmod guide, as well as Pob's Wiiflow nand emulation guide (which thank you to both those posters for your excellent guides!), and have had no problems with one exception.

    Whenever I try to download artwork through Wiiflow, I get a 'Network Initialization Failed' error message. After running through the settings, I saw on the third page that I had 'Init network on boot' set to off, and so I set it to on. However that did not work.

    I have made sure I have a working wireless connection through the regular Wii nand, and sure enough I do.

    I noticed it just wasn't that I was unable to download covers, but when I played my backup copy of Madden 12 through Wiiflow off my USB harddrive, it said it had no internet connection.

    I am assuming that although the nand is being emulated that it still has the hardware Wifi functionality, or am I not correct in thinking that?

    I am running Wiiflow off of an external USB drive formated as fat 32.

    Any input would be appreciated.

    Thanks!

  5. #765
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    917
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    If u can run a network test with success from the wii settings then u should have no issue running it with Wiiflow

  6. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  7. #766
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for your input, Pob!

    Unfortunately for some reason I still get zero network activity through Wiiflow.

    For grins and giggles I'll look through the ini file and other things to see if something got wonked up.

  8. #767
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    50
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Was wondering about the "Progressive" option on Wiiflow.
    What does it do?
    I guess it forced 480p, but why doesnīt it work with any PAL game?
    Or atleast it doesnīt work with those i tried. Makes me wonder, donīt they do Progressive?

  9. #768
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Cincinnati
    Posts
    17
    Thanks
    9
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Is there any way to have Wiiflow boot to the emulated NAND by default, instead of the WBFS folder? I know how to change the default partition, as well as the path to the emulated nand in the .ini file.

  10. #769
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am having the same problem as Indiesnob. I used Mauifrog's softmod guide and Pob's Wiiflow nand emulation guide. Everything worked fine when running off the SD card. When I switched it over to load from the USB hard drive instead of using the SD - I get no network access thru Wiiflow. I tried copying the files back over to the SD and deleting them off of the USB HDD but it still says No Network Connection. I can use ftpii and get network access to transfer my files back and forth so I don't know what happened. If anyone has any ideas I would appreciate it. I'm thinking the next step is to just delete all the existing Wiiflow files and start over. Is there a certain version of Wiiflow that would be best to try? Thanks in advance.

  11. #770
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have wiiflow on my wii had it working but everytime i unplug hdd it would need to be formatted. I was told i need to format my samsung 1tb to fat 32 which i have finally managed to do now i have another problem everytime i plug in to the wii. i get a information picture telling me to plug hdd in it already it not sure what wrong. Can anyone help.

    Thanks in advance

Page 77 of 78 FirstFirst ... 276775767778 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •