Page 23 of 78 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast
Results 221 to 230 of 778

Thread: WiiFlow Installation And Settings

  1. #221
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, but I have two folders already on the sd card that is in the archive and would be replaced. Is that okay?

    When I add these folders to the SD card it says it will merge the apps and wad folders because I'm adding them via the archives. That's where I'm stuck. Do I still do this or something else?
    Last edited by urbancowboy; 05-23-2010 at 10:59 PM.

  2. #222
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I finally figured it out! Thank God, but now I'm stuck again on this:

    Once you have installed the necessary wad file, you must rename WiiflowR25_249 (or WiiflowR25_222) to just wiiflow
    or add the boot.dol to a newly created "wiiflow" folder in the apps directory.

    How do I rename it? Do I take the SD card out of the wii and rename it on the computer or what?

  3. #223
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried installing the wiiflow using a SD card. On first try it went all well and I tried to play Mario Galaxy 2. It stopped at the black screen with the "please wait" message for awhile, so I turned the console off. When I tried to load the wiiflow again it wouldn't go further than the "please wait" screen, not even getting to the game choosing screen.

    I copied all files again and tried with monster hunter but this time came the error "could not read disk" and then couldn't load wiiflow again. Any idea what's the problem.

    PS: I'm loading wiiflow through the HBC, didn't installed the forwarder channel.
    PSS: Is Mario Galaxy 2 already working on the wiiflow? If not, is there any preview on when its gonna be?

  4. #224
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    help!!!!!!!!
    every time i load wiiflow , it gives the plug the usb screen, even if the harddrive is on. it was working but it stopped. i have 4.2u lu64, yet the wii still can play dvds

    forgot to add one thing, i tried both usb ports, plus i was modding the wii for at least a year
    Last edited by oddgriffin; 05-24-2010 at 02:44 PM.

  5. #225
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    14
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thank you soo much for this Wiiflow tutorial. After a bit of reading I loaded this baby up and like magic the game covers were there. Thanks again.

  6. #226
    New Member pOLLY pOCKET's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Where the Wild Things Are
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This guide looks great!

    I will post back with my results.

    Thanks!
    .ıl.lıl.lı. Its All About The Core™.ıl.lıl.lı.

  7. #227
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    POPTFS and Wiiflow freeze (Home Button)

    I installed wiiflow on my Cios 249 softmod wii 4.0U however whenever i play prince of persia the forgotten sands it freezes when i press the home button...

    If anyone could help please i have been trying for days... i went from usb gx to this and the usbg doesnt work for my hard drive...I have a clean .iso and have everything sent to default.

    (Extreme Noob) Pm me or help everyone out and right it here

  8. #228
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Can anyone help me, I can't get wiiflow to recognize any new themes. I have them all in the right place, I'm sure of this but when I go into wiiflow and try to change the theme it won't even show them. All it shows as a choice is default.

  9. #229
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,450
    Thanks
    1,839
    Thanked 4,309 Times in 3,618 Posts
    Blog Entries
    5
    You could always find the .ini file and delete it to see if that may clear it up and redetect the new themes.

  10. #230
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    do you mean delete the default themes ini file? I apologize, I just got my wii in the mail and softmodded it a couple days ago, I feel like I've gotten a pretty good grasp on most of it but I'm still learning.

  11. 1 User Says Thank You takingchase For This Useful Post


Page 23 of 78 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •