Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 131 to 136 of 136

Thread: [Guide] Wii Shop Channel v21 Update

  1. #131
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,583
    Thanks
    1,872
    Thanked 4,354 Times in 3,651 Posts
    Blog Entries
    5
    Um, he is partially softmodded - otherwise why would he have cIOS 249/250? Yes, hardmod and softmod can exist within the same Wii.

  2. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  3. #132
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,133 Times in 890 Posts
    Good point.

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  4. #133
    Dre
    Dre is offline
    New Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Canada
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    I installed IOS 56 and 58 and the Shop channel is not redirecting to USB loader anymore. It works like a charm now. Thanks for the help!

  5. 2 Users Say Thank You to Dre For This Useful Post


  6. #134
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,133 Times in 890 Posts
    Glad to help

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  7. #135
    New Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried both ways to update my Shop Channel and it goes all well until I enter the Shop Channel my Wii freezes, control turns off and the screen just stay's black.

    Using the Online Method I got the "Shop Channel successfully installed!" message at the MMM and using the Offline Method I installed all the Wad files (18/18) with no error.

    I did try changing the Loaded IOS to 236 and the result is the same. MMM say's in both methods everything is installed right, no errors and blah blah. But when I hit the "Start" button on the Shop Channel it just goes all black and the Wii freezes and the control goes off.

    Here's my System Check.

    Spoiler



    Can I have some help? What I'm doing Wrong?
    Thanks in Advance.


    --- EDIT ---
    It worked by just trying to acces the shop after using the Usb-Loader GX. So thanks and hope someone with my issue see's this and get's it workin.

    Last edited by theironbutterfly; 10-20-2014 at 05:53 PM.

  8. #136
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,133 Times in 890 Posts
    You need to install IOS 56, it is linked in post #1.

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •