Results 1 to 3 of 3

Thread: My Wii got 2 different boots

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    My Wii got 2 different boots

    Hello Wii Users,

    Got my wii booting Wiiflow using preloader.
    But since today my wii boots wiiflow and normal boot after i was trying to get dragonball up and running.

    Its like this: The wii boots Wiiflow and when i shutdown the wii it boots normal system menu. then when it shutdown again it starts Wiiflow again. Then system menu/ then wiiflow.

    I want it to boot only wiiflow cause i want this for the children.

    Does Anyone knows what’s wrong with my bootproces of the Wii?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,830
    Thanks
    897
    Thanked 2,102 Times in 1,485 Posts
    Blog Entries
    13
    Not sure this is a thread for the lounge? But if u go to priiloader setting and change reboot to and select installed file.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    Not sure this is a thread for the lounge? But if u go to priiloader setting and change reboot to and select installed file.
    Yes got that allready.
    I got this

    Autoboot: Installed file
    Return to: Autoboot.

    The problem is that it switches bewteen Wiiflow amd system menu every boot. When i switch on it loads wiiflow. The next time it switch on System menu. Next time Wiiflow again and back and fourth

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •