Results 1 to 7 of 7

Thread: Wii Music; Wii Sports

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    36
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Angry Wii Music; Wii Sports

    Wow, I posted a question to see if anyone had any idea or was going through the same problem and even after over 50 views to my post, no one seems to either have the same problem or an answer for me, so I'll continue posting new threads until someone can be kind enough to share his or her knowledge and help a brother out.

    In a nutshell:

    Wii Music and Wii Sports no longer load from Wiiflow(222).

    I did play them several times but do not remember what caused them to stop work all of the sudden.

    I think Animal Crossing, even though I did not mention it, stop working when I installed cIOSCorp 3.6, and yes, I know I don't need to run backups from USB but for GC DVD-R backups you do, well, only if you want to use the Disc Channel which I thought it was totally cool, anyhow...

    Wii Sports and Wii Music no longer load, they hang at the initial screen regarding safety, tighten the strap. etc... you hear a beep, the wiimote vibrates on both, but they both stall at that screen, any clues anyone?

    Hopefully after a couple of thousand threads someone will reply with some useful information, thanks in advance guys, it is really frustrating that everything was perfect, every game except those mentioned above run flawlessly, what could be causing this stalling?

    Any clues would at least give me some ideas of what to do.

    Thanks again..!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 1 Post
    maybe you should try a different usb loader like neogamma or usb loader gx

  3. #3
    New Member riverdale77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    217
    Thanks
    70
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    maybe you need to update some ios?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    36
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I tried USB loader gx and the same problem remains.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    36
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I need more specific instructions but thanks for the tips. I tried several methods w/ no luck, le me know if you see a solution somewhere.

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,684
    Thanks
    1,883
    Thanked 4,382 Times in 3,676 Posts
    Blog Entries
    5
    Try removing cIOSCorp, as you intimated in another post the problem began around the time of installation... this program thoroughly guts your IOS and replaces them with custom, proprietary versions that don't always place nice with others.

  7. #7
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Closing thread-multiple posts by this member indicate installation of an IOS and possibly other softmod procedures after installing cIOSCORP. Despite being informed of this problem, member continues to post in multiple forums.

  8. 2 Users Say Thank You to Gen3SF For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •