Page 11 of 20 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 200

Thread: New Super Mario Bros. Wii

  1. #101
    cjizzle
    Guest
    Quote Originally Posted by wiieye View Post
    I'm on 4.1 USA Wii (pretty new) and have it working soft modded only, so I don't think that's it. There must be something in common. Just to add something... when I load it from usb loader gx, I do get a flash of a green screen, then black, then it loads. Only for a second at most.

    Like I said, I grabbed a "fixed" .iso.
    Sounds like you might have done the same as me and downloaded one of the "fixed" versions that wasn't quite "fixed". You could either get a new one as suggested above or follow the directions I posted earlier if you don't want to have to re-download the whole thing.

  2. #102
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    KCK
    Posts
    48
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by uncjeffs View Post
    Does the GH trick of loading through USB loader using "2" to load from disc work also? I use discs not USB method...
    I'm burning off a disk with IMG Burn now at its slowest speed, I will let ya'll know if it works in about five min.

  3. 1 User Says Thank You adnkc For This Useful Post


  4. #103
    e39
    e39 is offline
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,029
    Thanks
    15
    Thanked 1,340 Times in 187 Posts
    4.1U
    cIOS 249 R14
    WiiKey 2
    Disc burned on a Verbatim DVD-R @ 1x


    Results:
    Original disc channel = no go. Black error screen telling me to power down the console.
    NeoGamma R7 = same as above.
    NeoGamma R8 = same as above.
    USB Loader GX = works.

    Go figure.

    Helpful Threads:
    Dump & Burn discs | 3.3 / 3.4 Firmware FYI | Wii Disassemble | WiiClip Install

    Consoles:
    Wii - 4.1U - WiiKey 2 - USBLoader GX - SNES9X GX, Genesis Plus GX, FCE GX w. cover flow mods
    360 - Resident Evil S.E. - iXtreme LT 1.1 - JTag - FreeBoot 0.032 9199 Dash - NXE2GOD, XM360, XeXMenu 1.1, Flash360
    PSP - CFW 5.00m33, 16GB MSPD | DS Lite - DSTT w.1.17a r12, 8GB SDHC

  5. 1 User Says Thank You e39 For This Useful Post


  6. #104
    Junior Member [chemical.kirby]'s Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    43
    Thanks
    13
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    put on USB
    played with GX
    worked great
    awsome game
    props to nintendo
    and thanks for anyone that put work into this ISO <3

  7. #105
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    KCK
    Posts
    48
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Us

    Quote Originally Posted by adnkc View Post
    I'm burning off a disk with IMG Burn now at its slowest speed, I will let ya'll know if it works in about five min.
    The disk is not working or I have not found the right combo of settings to unlock it. I really high right now. lol

  8. #106
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    KCK
    Posts
    48
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by uncjeffs View Post
    Does the GH trick of loading through USB loader using "2" to load from disc work also? I use discs not USB method...
    sorry the disk didnt work, you will need usb loader gx for it to work it seems, at the moment anyway but keep trying you will get it!

  9. #107
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the ios it works great via Usb loader Gx

  10. #108
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    11
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I had the pal release since it came out on mininova form wiiisos. using the new main.dol. Which i replaced using wii scrubber 1.40. it worked 100% i have already beat the game. Im using a wii with 3.4u sysmenu and config loader using iso249 to load. 1tb external usb/esata hard drive. it runs 100% throw the game no crash. one thing i noticed was i left it on the title screen and it turned off me wii.

    Also i did multi player with 2 players it works fine also no crash

  11. #109
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    okay.... I keep running the supposed cios249 rev14 installer but neogamma still tells me I'm running v6.

    and ps anyone know what flashdrives work well? Sandisk don't seem too, nor my seagate 500gb external

  12. #110
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok I got it to boot and now the only problem is it boots and says there's a problem with the game and to eject it... what am I doing wrong?

Page 11 of 20 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •