Page 10 of 20 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 200

Thread: New Super Mario Bros. Wii

  1. #91
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by buffdog666 View Post
    dont know if this has been posted but if u dont have modchip and just softmod just use wbfs manager,usb cardreader,usb card500mb or more.and do it from neo gam r7 load from that that if u cant load from disc
    This worked for me! I got to world 1-3 and about 10 mins of gameplay so far.

  2. #92
    Junior Member theBLUEBIRD's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Norway
    Posts
    87
    Thanks
    48
    Thanked 14 Times in 11 Posts
    Quote Originally Posted by madroxide View Post
    Same prob...

    softmod 4.1 ntsc console w/ 249rev 14

    got the IOS53-v5406, using neogammar7, have a patched img burned to good media still get the green screen and reset with every setting tried

    been through the whole sports resort thing, the rockband instument thing and came out unscathed.

    My first time posting cause i never needed any help, but wtf am i doing wrong???
    I'm starting to notice a pattern here..
    People with low System menu versions are able to play this game with no problem.. But people like us, on 4.0 or higher, seem to be having all sorts of problems.. I don't know, it may just seem that way..?
    "If somebody helps you, don't just SAY "thanks".. Press the button! That's why its there.."

  3. #93
    cjizzle
    Guest
    I got this from another site, so credit to those folks, but this worked PERFECTLY for me:

    1. Get the Game
    2. Get Main.dol hxxp:// w w w .mediafire.com/?zy0im2ntvyg
    3. Get WiiScrubber hxxp://filetrip.net/f4399-Wiiscrubber-Kit-with-multiloader-1-40.h t m l
    4. Extract the Wiiscrubber1.4.rar and the makebin1.1.rar
    5. Open the makebin.exe enter 42 and hit enter
    6. Start the WiiScrubber search the Iso and load it
    7.Click an the Partition 0 and right click on the main.dol and select replace
    8. Select the new main.dol and click ok
    9. Exit the Wiiscrubber

    Yes this pal game works perfectly on NTSC using the "force ntsc480" in neogammaR7.

    BTW Im on 4.1U, cios249R14
    Last edited by cjizzle; 11-09-2009 at 04:33 PM. Reason: more info

  4. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  5. #94
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    28
    Thanks
    23
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    I got this from another site, so credit to those folks, but this worked PERFECTLY for me:

    1. Get the Game
    2. Get Main.dol hxxp:// w w w .mediafire.com/?zy0im2ntvyg
    3. Get WiiScrubber hxxp://filetrip.net/f4399-Wiiscrubber-Kit-with-multiloader-1-40.h t m l
    4. Extract the Wiiscrubber1.4.rar and the makebin1.1.rar
    5. Open the makebin.exe enter 42 and hit enter
    6. Start the WiiScrubber search the Iso and load it
    7.Click an the Partition 0 and right click on the main.dol and select replace
    8. Select the new main.dol and click ok
    9. Exit the Wiiscrubber

    Yes this pal game works perfectly on NTSC using the "force ntsc480" in neogammaR7.

    BTW Im on 4.1U, cios249R14
    why would anyone go through that when the patched/fixed version is available for download?

  6. #95
    cjizzle
    Guest
    Quote Originally Posted by neokyle21 View Post
    why would anyone go through that when the patched/fixed version is available for download?
    I have seen multiple versions saying they were patched but users still having problems. Just throwing one more possible fix out there since I know for certain that it works.

  7. #96
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    I got this from another site, so credit to those folks, but this worked PERFECTLY for me:

    1. Get the Game
    2. Get Main.dol hxxp:// w w w .mediafire.com/?zy0im2ntvyg
    3. Get WiiScrubber hxxp://filetrip.net/f4399-Wiiscrubber-Kit-with-multiloader-1-40.h t m l
    4. Extract the Wiiscrubber1.4.rar and the makebin1.1.rar
    5. Open the makebin.exe enter 42 and hit enter
    6. Start the WiiScrubber search the Iso and load it
    7.Click an the Partition 0 and right click on the main.dol and select replace
    8. Select the new main.dol and click ok
    9. Exit the Wiiscrubber

    Yes this pal game works perfectly on NTSC using the "force ntsc480" in neogammaR7.

    BTW Im on 4.1U, cios249R14
    via usb or disk??

  8. #97
    cjizzle
    Guest
    Quote Originally Posted by jaystan View Post
    via usb or disk??
    USB worked for me. In the process of doing a test burn to verify that it works from disk. Will post back when finished.

  9. #98
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    KCK
    Posts
    48
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Us Nsmbw working fine on softmod!!

    JUST DOWN load the one on TPB that says works with usb loader, you can find it under browse torrents, Wii @ TPB I'v tested it on my softmod 4.1 with USB loader GX and I've got to WORLD 5!!! And there is no problems at all. Just set your USB LOADER GX settings to video mode to disk default and have 002 error fix on and BAM!!!! IT WORKS! yes, now I can go get my five bucks back from game stop because I reserved it today thinking I was screwed.
    http://thepiratebay.org/browse/405

    btw you also dont have to do all that crap that jaystan is telling you to do.
    Last edited by adnkc; 11-09-2009 at 05:11 PM.

  10. 1 User Says Thank You adnkc For This Useful Post


  11. #99
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by adnkc View Post
    JUST DOWN load the one on TPB that says works with usb loader, you can find it under browse torrents, Wii @ TPB I'v tested it on my softmod 4.1 with USB loader GX and I've got to WORLD 5!!! And there is no problems at all. Just set your USB LOADER GX settings to video mode to disk default and have 002 error fix on and BAM!!!! IT WORKS! yes, now I can go get my five bucks back from game stop because I reserved it today thinking I was screwed.
    Games > Wii - TPB

    btw you also dont have to do all that crap that jaystan is telling you to do.
    Does the GH trick of loading through USB loader using "2" to load from disc work also? I use discs not USB method...

  12. #100
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    82
    Thanks
    6
    Thanked 22 Times in 18 Posts
    Quote Originally Posted by theBLUEBIRD View Post
    I'm starting to notice a pattern here..
    People with low System menu versions are able to play this game with no problem.. But people like us, on 4.0 or higher, seem to be having all sorts of problems.. I don't know, it may just seem that way..?
    I'm on 4.1 USA Wii (pretty new) and have it working soft modded only, so I don't think that's it. There must be something in common. Just to add something... when I load it from usb loader gx, I do get a flash of a green screen, then black, then it loads. Only for a second at most.

    Like I said, I grabbed a "fixed" .iso.

Page 10 of 20 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •