Results 1 to 6 of 6

Thread: Deleted

  1. #1
    New Member bobbyray1's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Deleted

    I, today I deleted some stub iso I don't know witch ones or how to tell what ones r deleted can anyone help me out on how to figure out what ones r deleteled I use multiple mod manager , to remove stub iso n deleted the wrong ones



    If I do a system update on wii I have a 4.3u if I do a system update can I re mod my wii to fix the stub iso becuz some of my games on my external harddrive don't work now they bring me back too wii menu now that I click on them to load .....

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,265
    Thanks
    1,475
    Thanked 2,602 Times in 1,917 Posts
    You should start by posting your syscheck so that we can take a look and find out what is going on. From your description (as long as it is accurate) I don't think you need to start from scratch again.
    Also it would help if you told us what games work, what games do not work, and what usb loader and version you are using.

  3. #3
    New Member bobbyray1's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well right now Kirby epic yarn freezes when it loads n so does Mario galaxy 2,.... I am using USB loader gx newest one that is updated , just a couple days ago.... How do I do a system check when I run mine it just loads threw a loading thing than it goes to bootmii2 or whatever my wii is 4.3u NTSC ..... My external harddrive is seagate 320gig .... It says I have 12 stub iso ... ((EDIT)) would it be easier to update my wii than it will restore all my original stubs than I'll just remod my wii than trying to back track

    All of these games used to work just fine With no problem at all .... Michael Jackson experience doesn't load at all I am running iso 249
    Last edited by Brian; 10-11-2011 at 09:12 PM.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,265
    Thanks
    1,475
    Thanked 2,602 Times in 1,917 Posts
    First, edit your post and DELETE your email address. You don't want spammers to get it. Second, don't double post, use the edit button.

    As far as the syscheck, there is a guide for it in my signature below. Use that and post back.

  5. #5
    New Member bobbyray1's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    right now Kirby epic yarn freezes when it loads n so does Mario galaxy 2,.... I am using USB loader gx newest one that is updated , just a couple days ago.... How do I do a system check when I run mine it just loads threw a loading thing than it goes to bootmii2 or whatever my wii is 4.3u NTSC ..... My external harddrive is seagate 320gig .... It says I have 12 stub iso

    How do look at ur furom below
    Last edited by Brian; 10-11-2011 at 09:12 PM.

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,265
    Thanks
    1,475
    Thanked 2,602 Times in 1,917 Posts
    OK, one last time... Post a syscheck using the guide below in my signature.

    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...tem-check.html

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •