Results 1 to 3 of 3

Thread: jello everyone... i need help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us jello everyone... i need help

    hello. I've been hackin the wii for about 8 months now and have a pritty good idia whats goin on. I recently hacked a friend from works wii. everything was fine hacked at 3.4 safe update to 4.0 with .wad file played fine for a week or so. now the wii poweres on lights green, fan comes on and spins disk but no video or audio output. any help would be awsome.

    p.s. will exept sarcasom and calling me names.... for being a stupe that is. lol

  2. #2
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Hello and welcome to the wiihacks community. Good luck with that Wii.

    You have joined the world’s largest Wii modding and forum community. To help you access the useful and relevant information available on this site, it is strongly recommended that you first look at this special site index: Wiihacks Ultimate Index.


    Make sure you read the rules of this site. There are a number of tutorials and guides available to assist you. Many of our new members find the tutorials for softmodding any 3.1-4.1 Wii and any 4.2 Wii particularly useful. Make sure to either look through the site tutorials and guides or use the search function before asking questions. While the moderators, staff, and members of this community are willing to help you, some effort on your part to read, research, and follow the rules is expected. To get the best response to your question(s), post in the associated forum areas. This is very important as inappropriate posting could get you restricted to the reading room or even banned. If, after looking at the tutorials and trying to search, you still need help or just want to post a very basic type of question, go to the http://www.wiihacks.com/wiihacks-newbie-corner/.

    Wiihacks also has a chat room on irc://irc.uicn.net/wiihacks . After reading the iRC rules, please feel free to join in the light-hearted chats and activities. While any IRC client can connect to #wiihacks on the UICN , there are tutorials to help you connect using either ChatZilla or mIRC.


    If this site and our members have provided substantive help, you can Donate to the forum and get a nice banner under your name and gain access to the donator forums.

    The current hot topic of the site = playing backup copies of the New Super Mario game: http://www.wiihacks.com/wii-games/28...ario-bros.html. Enjoy your stay with us.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up vid cords?

    try the audio/video leads, probably obvious but my xmas wii had similar issues, worked when cords jiggled, but had already ordered some 480 vid leads which I now use instead

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •