Results 1 to 4 of 4

Thread: Game stutter after load from HDD

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Game stutter after load from HDD

    Hello, i was wondering if someone can help me with this. I follow all the tutorial and did everything that i could find. I have the wii 3.2u and already have the HBC, USB Loader and HDD and everything else. When i copy the ISO of the game to the HDD and connect it to the wii i see the game and everything and when i click to start the game, the game starts but then the entire screen begin to stutter (jumps). In other words it looks like when you're watching the credits of the end of a movie (no writing, its the game playing just that it jumps) but its the game and you can play the game just you can't really see what you are doing. Can some one help me with this? I use usbloader gx to load the game from the HHD. I've tried different usb loader, different hard drives, different game ISO.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Welcome to WiiHacks,

    Take the time to read the RULES! of the site, you don't wanna be sent to the Reading Room, or worse, Banned because you broke a rule of the site

    Please take a look at this link for any answers to most of your questions/problems New Member Introductions [thanks ShadowSonic]

    BUT!!! Before asking a question please visitTHIS! thread..... [thanks FAVS]

    If your on the 3.1 - 4.1 System Menu then you may want to start HERE! [thanks Dogeggs]

    If your on the 4.2 System Menu, then THIS! is where you want to be. [Please note, DO NOT update to 4.2 if you arn't already] [thanks messie]

    Getting an error while trying to do something? The Answer is HERE! [thanks messie]

    Wanna know what all this cIOS/IOS talk is all about....Then check THIS! thread out. [thanks Cressida]

    Any other questions/answers that were not covered, then please ask them HERE! [thanks ModderMan for the awesome site]

    Please read, reAD, READ till your eyes bleed. Go over everything until your sure you can attempt these mods. You don't want a bricked Wii because of a step you might have missed.

    Have Fun! and Good Luck!!!!

    Regards,
    s0ur

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did you the search and i did read all that i can read and still cannot find something that help which is why i am asking for help now. I been reading for 11 days.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Well apparently you havn't read cause you are posting in the wrong forum. It could be a problem with your USB HDD, does it have it's own power supply. I have seen USB HDDs do wierd things if they use an external power supply and not USB power.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •