Results 1 to 2 of 2

Thread: Hello all

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Madagascar
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Hello all

    Hello all
    I'm new in this thing and very interested in everything over here.
    My wii is a korean one with v4.0U firmware, so the mii channel and the photo channel are korean version and doesn't work, I think I've deleted by mistake th photo channel with any title deleter but not the mii channel.
    HBC installed, Gamma Loader, soft Chip 99r, game cube loader and usb loader are there too and working fine.
    I just want the Mii channel and photo channel for my kids and i don't know exactly what to do in fear of bricking my wii.
    If there's any reference in any precedent post please tell me, thanx to reply me and enjoy gaming with wii.

    Rija

  2. #2
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Hi and welcome to WiiHacks

    If you need advice or help for anything Wii related you have joined the right site, whether its hard or soft modded.

    Don’t be shy, ask if you are stuck, just don’t expect other people to do all the work for you.

    Before you start anything, make sure you read the rules go over the tutorials, and most importantly, search before asking questions.

    Make sure you post in the correct areas of the forums.

    If you are starting from scratch, new 3.1-4.1 written by Dogeggs

    If you already have Homebrew, upgrade to 4.1 written by Dogeggs

    If you want or are already on 4.2, complete 4.2 guide written by Messie

    I hope you have a great time here at WiiHacks, and increase your knowledge of all things Wii.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •