Results 1 to 2 of 2

Thread: Howdy

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    0
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Howdy

    I have been reading up on this forum for a little while and its been helpful so far. I am relatively new to this and have lots of questions. I have followed completely the soft mod guide and everything worked great with some games on a friends external hard drive, but when I have tried to use two different hard drives of my own, the games show up on USB loader GX, but when I go to load them, it black screens and disconnects the controllers. I have tried with CFG loader and it does a similar thing. So, I read up on how to run a system check. I moved the SD card back to my computer, opened up the system check file and its empty, but I could read the results on the Wii at the end of the check. Any ideas would be greatly appreciated.
    Thanks

  2. 1 User Says Thank You planemx For This Useful Post


  3. #2
    New Member maglauncher01's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Kentucky
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hello, there and welcome.

    Regarding your issue did you check the Hard-drive and see if that was the compatibility list?

    I'm new to this as well. But the folks here are very nice just ensure you research your issue as much as possible as these guys have really done it all.

    Good Luck on your issue and I would browse the forms. FULL of information.

    Thanks

  4. 1 User Says Thank You maglauncher01 For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •