Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: wii internet channel problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wii internet channel problems

    Hey I have a modded wii with the latest firmware and the homebrew channel installed. I used a wad installer to install the internet channel, but i am getting an error that says "This channel can't be used" Any ideas on why?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    76
    Thanks
    9
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by aces_500 View Post
    Hey I have a modded wii with the latest firmware and the homebrew channel installed. I used a wad installer to install the internet channel, but i am getting an error that says "This channel can't be used" Any ideas on why?
    downgrade to 3.2 and use starfall, then select region free channels.

  3. 1 User Says Thank You gruntlord6 For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey im having trouble with starfall
    like it wont run im pressing b and 1 but its still just sitting there

  5. #4
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    You gotta do it a fair few times quickly, it doesnt pick it up good

  6. 1 User Says Thank You trekster For This Useful Post


  7. #5
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    its more to make sure you read, just keep pushing

  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey thanks for the help guys, i just installed the wii internet channel and it loads up but freezes instantly any ideas why?

  9. #7
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    never mind
    Last edited by superuserinc; 05-17-2011 at 08:20 AM.

  10. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us

    Quote Originally Posted by v3loc1ty2.0 View Post
    yeah im having the same problem

    EDIT: never mind i found a version that works
    pm me if you need it
    same prob here...how did you solve it??

  11. #9
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote:
    Originally Posted by v3loc1ty2.0
    yeah im having the same problem

    EDIT: never mind i found a version that works
    pm me if you need it
    same prob here...how did you solve it??


    I have the same problem please heeeelp!!!

  12. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi. I have the same problem with Internet Channel. I installed it through Wad Manager. But after trying it out, it loads, goes up to the instructions on how to use the wiimote to browse the internet and after that, the screen turns black and freezes there. My wii is a Korean wii but I bought it as a 4.0U wii. I got cIOSCORP v3.5 intalled in it, I don't know if this affects internet browsing,,, i just want to give more info. I connected it through a wireless connection but I didn't do the update system because it might damage my wii.

    I'd appreciate your help! Thanks

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •