Results 1 to 7 of 7

Thread: Letter Bomb SD Problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Letter Bomb SD Problem

    For some reason when i load my sd card in my wii and use the Letterbomb I click on the letterbomb and it loads the white letters and my wii flashes blue and doesnt so anything!! gerr i been trying for days!! Im using 4.3u and its the blue wii. CAN SOMEONE PLEASE PLEASE HELP ME :-(((( I DONT THINK THIS SOFTMODDING IS MENT FOR FEMALES :-(

  2. #2
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,350
    Thanks
    206
    Thanked 1,276 Times in 720 Posts
    How big is your sd card? And please refrain from using big letters. We can read regular sized ones just fine.

    Male or female, the guide is meant for people who can follow directions.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  3. 1 User Says Thank You BluPhant For This Useful Post


  4. #3
    New Member Oclair's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    The problem is actually the wiimote. Getting an older wiimote will fix the problem until a new softmod update comes out!

    I suppose you have a wiimote with a red sync button on the battery cap with wii motion plus inside, those are a new revision of the wiimote. Try get a wii motion plus inside controller without that red button on the battery cap, it will work. Been there done that! Hope this helps!

    Sorry, i didn't read the thread carefully! But you'll bump into that once you get it working
    Last edited by Brian; 12-16-2011 at 04:13 PM.

  5. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 489 Times in 428 Posts
    @Oclair-Don't double post use the edit button.

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the the new blue wii too, but I didn't have this problem at all. It was straight forward. I didn't need to get an old remote or anything.

  7. #6
    New Member Oclair's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Does your wiimote has a red sync button on the battery cover?

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yea it has the sync button. Maybe I don't have the right files on my SD card. Can someone please run me through this please this is gonna make me cry :-(

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •