Warning: Only variables should be passed by reference in ..../includes/class_bootstrap.php(561) : eval()'d code on line 101

Warning: Only variables should be passed by reference in ..../includes/class_bootstrap.php(561) : eval()'d code on line 101
Wii remote stopped working!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Wii remote stopped working!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Wii remote stopped working!

    Hey guys. I need some hints on to what could be happening. the wii remote works fine when I'm in the wii menu, however when I enter to homebrew or start a normal wii game the wii mote stops working. it was working fine before, last thing I did was play new super mario wii thru homebrew and switch it off when done.. when I tried to play the wii again, it started to do this.

    it would be great if someone has a clue or fix this problem before.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    Sounds like you lost your cios. There is a guide to post a system check, and that would be your best bet. Instead of trying to guess at vague details.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I fix the problem, it was stupid but it got me thinking for a wile, I thought it was a lost cIOS as well but I had them all. in anycase this happens to anyone else, what happen was my controller got switch to the second player somehow, even tho it showed the 1st blue light on "weird". this allowed me to chose games or homebrew from the wii menu but since is the second controller it wont allow me to play games like zelda. I tested the controller in a different wii to see if it was the remote, but when I sync it back to mine it was fine again. if this happens to anyone try to do that before messing around with any cIOS. I seen some ppl with the same problem around on the internet.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •