Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 180

Thread: How To: Setup Homebrew On Your Wii

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi... Im having a little trouble with the NES emulator. I have homebrew installed fine and my SNES emulator and GBA one is working fine but when I load up the NES emulator it says Initializing network and then crashes. Any idea's? Thanks Martin

  2. #12
    New Member Jiiprah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    248
    Thanks
    5
    Thanked 195 Times in 26 Posts
    Quote Originally Posted by ricknlou View Post
    Gday, this is my first time hack and after a few frustrating goes I've gotten a bit further. Now I need your help!!

    I've installed the twilight hack and got to the stage of the black screen with all the loading font.

    It reads the boot.dol file for 5 clusters and then says boot.dol not found (-1)
    reading boot.elf, does the same.

    Then says no code found to load, hanging.

    My wii has ver 3.4E and I've downloaded the twilight-hack-v0.1-beta2.zip

    I'm half way over please give the final push!!

    Thanks,
    Rick
    Did you place the boot.dol (the Homebrew Channel Installer) on the root of the SD card? Try redownloading and re copying it.


    Quote Originally Posted by jenx View Post
    I have just recently bought a Wii and am planning to get a modchip (Wiikey2) for it in a few days. I have checked my Wii version and it is 3.4E.

    Is it possible to install Twilight Hack using a copy of Zelda or do I need an original? And I have read that the version 3.4 deletes the hack on every boot so how does this affect the Homebrew Channel? I am planning to downgrade to 3.2E anyway so I won't have problems running wads at all.

    Ty,
    jenx
    You can install the Homebrew Channel with System Menu 3.4. There is a release of the Twilight Hack for 3.4.

    Quote Originally Posted by mriley83 View Post
    Hi... Im having a little trouble with the NES emulator. I have homebrew installed fine and my SNES emulator and GBA one is working fine but when I load up the NES emulator it says Initializing network and then crashes. Any idea's? Thanks Martin
    I forgot to mention that you need the setting.xml file, also. Did you copy that to the SD card too?

    | Wii LU64 | USB Loader GX | Western Digital 320GB Passport Essential HD |

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I didn't originally however have just done so now, added the same setting.xml file as the SNES emu and GBA emu and it still does the same thing. Very confused.

  4. #14
    New Member Jiiprah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    248
    Thanks
    5
    Thanked 195 Times in 26 Posts
    delete the fceu files off your sd card and then copy them back. or redownload.

    | Wii LU64 | USB Loader GX | Western Digital 320GB Passport Essential HD |

  5. #15
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    btw another question, whats the difference between this post, and the other?

  6. #16
    New Member Jiiprah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    248
    Thanks
    5
    Thanked 195 Times in 26 Posts
    Quote Originally Posted by admiral victorinox View Post
    btw another question, whats the difference between this post, and the other?
    words

    This is white text to add to the post. blah. blah. blah.

    | Wii LU64 | USB Loader GX | Western Digital 320GB Passport Essential HD |

  7. 4 Users Say Thank You to Jiiprah For This Useful Post


  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Jiiprah View Post
    Did you place the boot.dol (the Homebrew Channel Installer) on the root of the SD card? Try redownloading and re copying it.




    You can install the Homebrew Channel with System Menu 3.4. There is a release of the Twilight Hack for 3.4.



    I forgot to mention that you need the setting.xml file, also. Did you copy that to the SD card too?
    gday, all that I have on the sd card is the hack file which I renamed to boot.elf and the private folder.
    so clear the sd card and re-download the files and try again?

  9. #18
    New Member lDragz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    California
    Posts
    121
    Thanks
    25
    Thanked 27 Times in 16 Posts
    When i go to copy the twilight hack it says already exsists on wii system memory, i have version 3.4

  10. #19
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    USA
    Posts
    65
    Thanks
    15
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Thanks for this! I was just thinking what the best homebrew apps would be to install. Appreciate the points to the Emu's....now to get a hackin!

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking wow

    think i learned something today thanks

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •