Results 1 to 4 of 4

Thread: Gecko question

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Gecko question

    Hello guys,

    Just a question, Running games with Gecko RegionFree v1.5, when i exit throught the "Home > WiiMenu", my wii stays ON (green light) but the TV receives no signal and the WiiMote disconnects.

    Is this okay? Or i need to install something else?

    Thanks.

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    the tv should keep its signal, and then give the wii with the white, channel screen box menu thing *u know the one -,_-,* then load the menu, and the mote should only disconnect shortly

    if everything is working fine, then i wouldnt worry or care about it

  3. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So i have a problem, because my wii never gets back O.O
    Wiird.

    Thanks anyway!

  5. #4
    New Member anthortic's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The United Kingdom. because kingdoms are cool
    Posts
    429
    Thanks
    45
    Thanked 77 Times in 52 Posts
    does powering off work okay, from within the game when it is loaded through gecko?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •