Results 1 to 5 of 5

Thread: HELP Deeper I go

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    HELP Deeper I go

    I keep getting deeper in trouble as I go.
    Ok from the beginning. I installed the homebrew chann and its working. Now i installed cIOS installer then backup launcher and it loaded 1 time I got into backup launcher now I try to load it and it opens and nothing happins I get a screen but no load window like I did the first time. I tried to uninstall the cIOS but it would not let me so I looked for answers and got a cIOS uninstall wad and used it. Now I think its gone but I cant reload cIOS to run the backup launcher. I have the cIOS uninstaller and it says no custom cIOS is installed. Try to reinstall cIOS installer .3 bata for wiigater starts to load askes to press A I do and nothing sits there nada have to reset unit. anything would be great. Is there a better ISO launcher then wii gater?

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    try anytitle deleter to remove, or find out which IOS's u have

    the loader is buggy, i cant say much else, its either hit or miss with peopel, and most games go poorly, wait for chris or someone else to give u a better anwser

  3. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by admiral victorinox View Post
    try anytitle deleter to remove, or find out which IOS's u have

    the loader is buggy, i cant say much else, its either hit or miss with peopel, and most games go poorly, wait for chris or someone else to give u a better anwser
    I just don't get it I can load sd card and try to install cIOS but it loads up to press A to continue then stops. I have to hard boot back. I ran uninstall IOS and it says none to uninstall. custom that is. I dont get it.

  5. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    screenshots perhaps?

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by diverwes View Post
    I just don't get it I can load sd card and try to install cIOS but it loads up to press A to continue then stops. I have to hard boot back. I ran uninstall IOS and it says none to uninstall. custom that is. I dont get it.
    Well I got it to go. While it was just sitting there trying to load I pulled the kids GC mem cards out of the slots on top and it started loading the cIOS now its loaded and the ISO loader is working. Figure that out.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •