Results 1 to 5 of 5

Thread: Installed TP and THC won't load

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Installed TP and THC won't load

    TP seems to work. It looks like HBC is installed but once I click on it to start it locks the system.
    Any ideas? Thank you.
    Last edited by andityger; 11-28-2008 at 02:24 AM.

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    delete/uninstall
    download a new one
    redo
    see if it works

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have tried so many times.
    TP works fine. It shows the HBC on my Wii menu. When I click on HBC the machine stops.
    It will reset, I don't have to unplug it.
    I am installing the new HBC 9 beta.
    I just wiped the SD card and only have apps on it. Still won't load.
    My log even says I play the HBC for 1 second at a time?
    Any other ideas?
    Last edited by andityger; 11-28-2008 at 02:43 AM.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    95
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    just remove the HBC frm settings download wii brew SD installer format ur card to fat16,also know as fat open wii brew sd installer choose ur region let it do wht it does
    stick it in ur wii run TP load the twilight hack save file walk backwards or talk to the guy in front of you follow the instructions and viola there u have it

  5. #5
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    Quote Originally Posted by joshuabochu View Post
    just remove the HBC frm settings download wii brew SD installer format ur card to fat16,also know as fat open wii brew sd installer choose ur region let it do wht it does
    stick it in ur wii run TP load the twilight hack save file walk backwards or talk to the guy in front of you follow the instructions and viola there u have it
    the problem isnt installing its getting it to work, odds are the files themself are corrupted since it wont reconize anything but Fat16, if you can install it its placed right, right region or not it would run just semi brick, the save ran so its correct, and that was done xD

    are you using Beta 1 if youre 3.3 or lower? or beta 2 for 3.4? that might make a difference

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •