Results 1 to 8 of 8

Thread: noob question

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    noob question

    i have only recently installed 3.4e on my modded wii, homebrew channel will not work with this firmware?

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    i love how people expect us to know everything about a firmware 3 - 4 days AFTER it was released publicly

    its not really known, from what i understand if you have HBC installed EVERYTHING but wad installer work

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i didnt realise the firmware had only just been released , only just got back on the forums after getting another wii.

  4. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    im sorry but theres atleast 3 topics here and a ton of other ones with the term "warning dont ___ ____ 3.4" in the title im sure you didnt just get on here after getting 3.4 and decided you deserve to make this topic without any effort put forth period

  5. #5
    Member
    ~WiiHacks ★WiiWare/VC Guy★ ~

    syst3merror's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    245
    Thanks
    10
    Thanked 581 Times in 64 Posts
    If you already have homebrew installed then people report that it still functions. if you DON'T have it already, then you can't install it via the Twilight Princess hack because the update won't allow the save file that is needed for the hack to be copied onto the Wii.

    I'm sure they are hard at work to find a work around for this but as of right now, there is no way of installing it quite yet.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I have it installed via disk but it just doesnt work , it installs ok but nothing on the channel itself , bottom right icon just stays white?

  7. #7
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    3.4 was said to kill HBC in some ways, people who installed it prior just say that you cant use wad manager, but maybe you installed it wrong

    put a app folder in the root
    then put the actual programs in the app folder
    rename the elf, or dol file to boot.___
    make SURE if you have beta 9 hbc you make all elfs a dol

  8. #8
    Member
    ~WiiHacks ★WiiWare/VC Guy★ ~

    syst3merror's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    245
    Thanks
    10
    Thanked 581 Times in 64 Posts
    fatc2k3 the reason nothing shows up is because what you installed is ONLY the homebrew channel....nothing else. for things to show up in the homebrew channel, you have to have an SD card in the front slot on the wii with a folder on the card labeled "apps" for the programs you want and inside that folder should be folders for each individual program.

    Basically if you wanted for instance wad manager your sd card should look like:
    SD Card Root>>>>>Apps>>>>Wad Manager>>>>boot.dol and meta.xml and icon.png

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •