Results 1 to 7 of 7

Thread: Backup launcher gamma help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Backup launcher gamma help

    When ever i try to launch a back up in Backup launcher 0.3 gamma i get an error that reads "DVD Read Error (324)"

    I had the 1st backup launcher running fine and then i updated my wii and i tired using the wad manger to install somethings and it worked fine then i tried the CIOS update for the backup launcher .3 tried a game and it didnt work. then i tried installing a wad and those no longer worked either so i did the downgrade and my wad manger works again but i still cant get the backup launcher up
    please help

    Im new here and im sorry if i posted this in the wrong area

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    What type of image are you using 1:1 or a scrubbed image. I had the best of luck with 1:1 images and DVD-R media

  3. #3
    Junior Member
    Retired Site Artist
    zerosyko's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kenai, AK
    Posts
    1,134
    Thanks
    34
    Thanked 216 Times in 141 Posts
    I think it's from DVD+Rs. Are you using those? Try -R.


  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I agree, try using DVD - R discs. Also make sure to burn the image on the lowest speed possible.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    really? because i had been using DVD+Rs for 4 games and they worked fine with the original leaked loader. I'll pick some up the next time im around them

  6. #6
    New Member blogzter's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Louisiana, USA
    Posts
    31
    Thanks
    5
    Thanked 14 Times in 5 Posts
    And that depends on the game too i assume, right? Can you guys that are on unmodded wii's and already successful (the rest of you stay out of it) give a guaranteed to work name of a game (+info on 1:1, scrubbed, force NTSC, 480p) that worked for you flawlessly.

    I'm having same problem as the dude that posted and i'm using imgburn at 2x and DVD-R and tried "excite truck" which all say it works on all the launchers versions.

    My modchip is on the way, but shouldnt the freaking loader (v0.3) work on some of those games anyway?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Its been working on all of the games I have backed up so far. No issues aside from the audio stuttering during like movie intros and cut scenes

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •