Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 49

Thread: Need help, softmoded and now games dont work.

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    42
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im on Rev938c ios249 (rev 17) And its a wad loader.... (from main screen) -so my brother dont have to go in to homebrewchannel.....

  2. #12
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Hmm... That's the most recent revision. Not sure what you have going on as everything checks out. You may want to reset all the USB Loader settings back to default and then see if Mario is working as mario runs on IOS249 and doesn't need an alt dol. Then try using the alt dol again for wii sports resort and see if the video completes. If you still have no luck with those games you may have a couple bad rips of those particular games.
    Last edited by streamlinehd; 08-13-2010 at 05:56 AM.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  3. #13
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    42
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the strange thing is that i cloned my other harddrive and it works perfect on that one.... is there a way to clone the wii to?


    Now i get Exeption (DSI) occurredSAM_0748.jpg
    Last edited by cooza; 08-13-2010 at 06:02 AM.

  4. #14
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Are you saying the other hard drive works on this same wii? Or are you saying the other hard drive works on a different wii?

    If your other hard drive works on this Wii we're working on right now then those games definitely didn't copy over correctly.
    Last edited by streamlinehd; 08-13-2010 at 06:00 AM.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  5. #15
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    42
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    LOL!!!! havent checked that... one min. LOL....

    It worked! But what do i do now? reinstall those two games and all others that dont work? hehe
    Last edited by oddgriffin; 08-13-2010 at 06:07 AM.

  6. #16
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Yes sir, there you go.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  7. 1 User Says Thank You streamlinehd For This Useful Post


  8. #17
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    42
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by streamlinehd View Post
    Yes sir, there you go.
    Oki! nice! But can the new harddrive switch it self of in the middle of the game. If u know what i mean. its a WD 500 GB my passport.

    And A BIG thanks to u!

  9. #18
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    If you mean in the middle of transferring the game no it will not shut off. Depending on you computer speed, it may take a while so I would recommend turning off the hibernation mode so nothing gets messed up. Glad you are all sorted.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  10. #19
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    42
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah could almost kiss u right now :-P Thought something bad happend. But how do i turn of the hibernation mode. And do I have to play the video again when i reinstall resort?

  11. #20
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by cooza View Post
    yeah could almost kiss u right now :-P Thought something bad happend. But how do i turn of the hibernation mode. And do I have to play the video again when i reinstall resort?
    Haha... Depends on your operating system but usually you just right click on the desktop then select properties. Under properties you will see a power setting click that and then select set system standby - never and system hibernates - never. Then save.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  12. 1 User Says Thank You streamlinehd For This Useful Post


Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •