Results 1 to 3 of 3

Thread: Homebrew App Problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Homebrew App Problem

    They are not there.

    i have just installed homebrew onto my 4.2e wii (a copy supposedly for the 4.2e)
    everything worked fine, i installed homebrew, the dvdx and bootmii onto IOS and have backed up my NAND with all the messing about navigating menus with the power and reset buttons. but there were no applications in homebrew from the beginning. (the guide said there should have been 3).
    i just carried on as later on in the guide it mentioned that homebrew will update so i imagined the apps would appear then.
    now i am at the end of the guide and still have no applications.

    someone please help?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Check the sd:\apps folder and ensure it contains some boot.dol files within separate folders.

    eg.
    sd:\apps\wad_manager1.5\boot.dol
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    Check the sd:\apps folder and ensure it contains some boot.dol files within separate folders.

    eg.
    sd:\apps\wad_manager1.5\boot.dol

    Thanks Buddy
    i didn't even have an apps folder.
    i feel lie such a tard now.
    Thankyou

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •