Results 1 to 7 of 7

Thread: playing backups

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    playing backups

    ok so i softmodded my 3.4 wii after updating to 4.2 , followed a guide , can't remember where from but basically i ran everything it said , deleted the guide which worked by the way , up until the point i can only play backups through the sd card saying play neo gamma , problem is its for my nephews who are 3-7 and i need the gamma channel on so they can play without accesing the mem card ( bit awkward for them to keep doing ) or play from the disc channel ? i need help in getting the files and or a guide to put those files on to play

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    forgot to say i deleted all the files i had downloaded to to do the guide grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  3. #3
    Junior Member Mekee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    849
    Thanks
    93
    Thanked 163 Times in 146 Posts
    Quote Originally Posted by hooch1975 View Post
    ok so i softmodded my 3.4 wii after updating to 4.2 , followed a guide , can't remember where from but basically i ran everything it said , deleted the guide which worked by the way , up until the point i can only play backups through the sd card saying play neo gamma , problem is its for my nephews who are 3-7 and i need the gamma channel on so they can play without accesing the mem card ( bit awkward for them to keep doing ) or play from the disc channel ? i need help in getting the files and or a guide to put those files on to play


    read the soft mod 4.2 guide under my sig, see what you need there

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    right i restarted from that guide to a tee and STILL when i acess the neogamma channel it just reboots the system , ive tried the diff ios too from ios13 to 10s 254 and still no joy playing from the channel , it plays through the channel no problem using from the sd card ? strange

  5. #5
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    SysCheck 1.6.rar download extract to apps folder on your sd run it in hombrew when done you ll have a csv file on the sd open it on computer paste the info here

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    dont know what im doing wrong now but it wont let me access the homebrew it comes up the i load bootmii then the wii goes black and flashes blue , ive deleted everything off the sd card now , what files should be on there now from scratch ive got the files u suggested on desktop

  7. #7
    Junior Member Mekee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    849
    Thanks
    93
    Thanked 163 Times in 146 Posts
    Quote Originally Posted by hooch1975 View Post
    dont know what im doing wrong now but it wont let me access the homebrew it comes up the i load bootmii then the wii goes black and flashes blue , ive deleted everything off the sd card now , what files should be on there now from scratch ive got the files u suggested on desktop

    the files for syscheck

    put it on sd/apps/syscheck
    Last edited by Mekee; 03-31-2010 at 01:00 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •